GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη σιδηροδρομική τραγωδία - ΒΙΝΤΕΟ

Απαντήσεις ψάχνουν οι εμπειρογνώμονες για τα αίτια του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, που κόστισε τη ζωή...


Απαντήσεις ψάχνουν οι εμπειρογνώμονες για τα αίτια του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 70 επιβάτες και 5 άτομα προσωπικό, είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 4, του απογεύματος του Σαββάτου.

Φτάνοντας στην περιοχή Άδενδρο Θεσσαλονίκης, στις 21.40, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τα 5 βαγόνια της αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν, με τη μηχανή να «καρφώνεται» και να διαπερνά παρακείμενο κτίσμα του ΟΣΕ που βρίσκεται κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Έντρομοι, οι δύο ένοικοι που βρίσκονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού, στον δεύτερο όροφο, σώθηκαν από θαύμα όταν πρόλαβαν και πήδηξαν από κάτω για να γλιτώσουν.

«Είδαμε το τρένο να έρχεται πάνω μας», ανέφεραν συγκλονισμένοι.

Με τον τρόμο ακόμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ένας επιβάτης που σώθηκε από το δυστύχημα περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Αρχικά ακούσαμε έναν έντονο θόρυβο και αμέσως άρχισε το τρένο να τραντάζεται, ενώ τα καθίσματα της αριστερής πλευράς του βαγονιού ξεκόλλησαν από τη θέση τους και έπεσαν πάνω μας. Επικράτησε αμέσως ένας πανικός και μετά από λίγο ακούσαμε τον θόρυβο που έκανε η μηχανή πέφτοντας πάνω στο σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ένας κάτοικος της περιοχής περιγράφει τις τραγικές στιγμές, λέγοντας ότι «ο έντονος θόρυβος ακουγόταν από μακριά αλλά κανείς δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε, αμέσως είδαμε μία λάμψη και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το τρένο έπεσε πάνω στο σπίτι».

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση