GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!

Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ  Φανταστείτε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να μιλάει στη Μυτιλήνη κατά την επέτειο της απελευθέρωσής της από τον τουρκικό ζυγό...

Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ
 Φανταστείτε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να μιλάει στη Μυτιλήνη κατά την επέτειο της απελευθέρωσής της από τον τουρκικό ζυγό και να λέει πως δεν μπορούμε να φανταστούμε την Ελλάδα έξω από το οθωμανικό οικοδόμημα.

Κι όμως! Κάτι τέτοιο είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος στην Κέρκυρα, κατά την επέτειο της απελευθέρωσης των νησιών μας από τον βρετανικό ζυγό, μετά από εφτά αιώνες δυτικής κατοχής. Επακριβώς, είπε:
"Όμως, εδώ στην Κέρκυρα, αποδεικνύεται, ότι έχουμε κάθε δικαίωμα, εμείς οι Έλληνες, να λέμε ναι, δεν μπορούμε να φανταστούμε την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα".

Πρόκειται για προδότη! Πρόκειται για δωσίλογο που κάποτε, αν αυτός ο λαός ανακτήσει την αξιοπρέπειά του, θα τον καλέσει να δώσει λόγο για τη ξετσιπωσιά με την οποία ασελγεί πάνω στο αίμα όσων έδωσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση των νησιών μας από τους κατακτητές.

1 σχόλιο

  1. ΑΡΝΟΥΜΑΙ!

    ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΌΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ (Ελλάδα) με το Περιγιάλη Το Κρυφό Της!!!

    Στο Περιγιάλι το Κρυφό
    κι Ασπρο σαν Περιστέρι
    διψάσαμε το μεσημέρι
    μα το Νερό Γλυφό.

    Πάνω στην Αμμο την Ξανθή
    γράψαμε τ’ Ονομά της
    Ωραία που Φύσηξε ο Μπάτης
    και Σβήστηκε η Γραφή .

    Με Τι Καρδιά, με Τι Πνοή,
    Τι Πόθους και Τι Πάθος
    Πήραμε Τη ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ!!!



    Υ.Γ.... και τώρα κύριε Κουρουμπλή/Πουλόπουλε Τί;;;; .... για κάποιον μες στον Κόσμο Είναι Αργά Ποιός Την Ζωή ΜΑΣ (ΣΑΣ) κυνηγά;;; ΟΙ ΕΡΥΝΙΕΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση