GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

KANEI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕ! Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ επιστρέφει...

"Για όσους βαρέθηκαν τα ίδια αδιέξοδα εφτά χρόνων. Την ώρα που το κοινοβούλιο υποτάσσεται για μία ακόμα φορά στις απαιτήσεις της Τ...

"Για όσους βαρέθηκαν τα ίδια αδιέξοδα εφτά χρόνων. Την ώρα που το κοινοβούλιο υποτάσσεται για μία ακόμα φορά στις απαιτήσεις της Τρόικα, εμείς ψάχνουμε έναν άλλο δρόμο. Τίποτα δεν τελείωσε. Είμαστε εδώ". 
Με αυτά τα λόγια, ο Γιάνης Βαρουφάκης, που έπαιξε το δικό του ρόλο στις εξελίξεις του 2015 "επιστρέφει" και καλεί τους Αθηναίους αυτή την Παρασκευή, 19 Μαΐου στις 19:30 στο Σπόρτιγκ. Οπως λέει, θέλει να παρουσιάσει τη δική του πρόταση διεξόδου από τη κρίση....

2 σχόλια

  1. Εντέλη Γιάνννννη είρθε το ΟΚ και το έμβασμα από Ουάσιγκτον;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γιάνη ή Γιάννη!

    Καλά σου είπε ο Αλέξης μας ότι πρέπει να φοβάσαι όχι μόνο εσύ αλλά όλοι και ο Αλέξης μας! Διότι οι καλές νοικοκυρές έχουν όλες τους στην κουζίνα τους ένα με δύο Γουδιά!
    Διότι στο Γουδί ή Γουδή (όπως Γιάννης ή Γιάνης) βάζουν π.χ. μπαχαρικά, ή άλλα ... διάφορα και με το ... στυλιάρη τα τρίβουν ή κτυπούν μέχρι να γίνουν σκόνη ή πελτές!

    Μάλιστα ο Ελληνικός Λαός έχει ένα Παμπάλαιο Γουδί/Γουδή (το έχουν ιδιαίτερα οι Πόντιοι/Ιωνες)!- για να είναι εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΣΑΣ!

    Είναι Τόσο μεγάλο σαν ... Πυθάρι και χωράνε μέσα 2-3ις του μπόι σας!!!

    Κάτι ξέρει όχι μόνο ο Αριστερός Αλέξης μας όσο και ο ολίγον Αριστερός Κυριακούλης μας μάλιστα ο Χαμμένος όλο φωνάζει και λέει ότι "εγώ δεν ... χωράει μέσα!"! Που να ήξερε ο φίλος μας ο Χαμμένος!!!

    Που να ξέρατε ΌΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση