GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή Μπακογιάννη για την επίθεση κατά του Παπαδήμου

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, για την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου...


Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, για την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

"Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη. Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Στην τρύπα απ´όπου βγήκατε θα ξανασυρθείτε, γιατί δεν αντέχετε το φως. Η βία δεν θα κερδίσει. Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, απ´όπου κι αν προέρχεται, είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας. Δεν θα πετύχετε. Η καρδιά μας είναι δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και το μήνυμα μας ξεκάθαρο: είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε!" έγραψε ο κ. Μπακογιάννης.

2 σχόλια

  1. Καιρός να ψάξεις και να βρείς ποιοι δολοφόνησαν τον πατέρα σου! Και άσε τα ευκολόγια! Ξεκίνα και ρώτα από το ... Μητσοτακισμό! Και εάν δεν βγάλεις άκρη που δεν θα βγάλεις τραβά ντουγρού στην Αμερικάνικη Πρεσβεία στο τμήμα Πραξικοπημάτων/Πολιτικών Δολοφονιών!
    Εκεί θα βρείς όλα με το ν και με το σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός να ψάξεις και να βρείς ποιοι δολοφόνησαν τον πατέρα σου! Και άσε τα ευκολόγια! Ξεκίνα και ρώτα από το ... Μητσοτακισμό! Και εάν δεν βγάλεις άκρη που δεν θα βγάλεις τραβά ντουγρού στην Αμερικάνικη Πρεσβεία στο τμήμα Πραξικοπημάτων/Πολιτικών Δολοφονιών!
    Εκεί θα βρείς όλα με το ν και με το ς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση