GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι προσφέρει ο Μαρινάκης στους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ

Με την απόκτηση των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε και γνωστοποίησε πως θα υπάρξει έκπτωση 10% στις τιμέ...


Με την απόκτηση των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε και γνωστοποίησε πως θα υπάρξει έκπτωση 10% στις τιμές των νέων καρτών διαρκείας.

«Η πίστη στην ομάδα και το πάθος του κόσμου πρέπει ν' αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται. Ειδικά έπειτα από μια τέτοια δύσκολη σεζόν. Έτσι, όποιοι ανανεώσουν ή αποκτήσουν νέα κάρτα διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, θα απολαύσουν μικρή έκπτωση 10% από την 20η Ιουνίου κι έπειτα» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου υπάρχει και δήλωση του μεγάλου αφεντικού του Ολυμπιακού και του αγγλικού συλλόγου:

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο, όμως με σκληρή δουλειά, καθαρή ματιά στα πράγματα και ισχυρή ομάδα σε επίπεδο management, έναν καλό προπονητή και ένα απόλυτα αφοσιωμένο ρόστερ, θα ξεκινήσουμε την πορεία προς τη σωστή κατεύθυνση με τη βοήθεια των οπαδών μας».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση