GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκλονιστικό σημείωμα μιας ανορεξικής έφηβης πριν την αυτοκτονία

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς μιας 15χρονης η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της έπειτα από μάχη που έδινε με τη διατροφική διαταραχή. Η έφ...


Συντετριμμένοι είναι οι γονείς μιας 15χρονης η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της έπειτα από μάχη που έδινε με τη διατροφική διαταραχή. Η έφηβη, από το Stockport, του Greater Manchester της Βρετανίας, έπασχε από νευρική ανορεξία και γι αυτό το λόγο είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, εντούτοις αφαίρεσε την ίδια της τη ζωή μόλις λίγα εικοσιτετράωρα αφότου έλαβε εξιτήριο.
Οι γονείς της τώρα, πέρα από τον πρόωρο χαμό της κόρης τους, έχουν να διαχειριστούν και το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της κλινικής δεν τους είχαν ενημερώσει ότι η 15χρονη είχε αυτοκτονικές τάσεις. Το κορίτσι ζύγιζε λιγότερα από 27 κιλά όταν εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα τον Σεπτέμβριο του 2014 και πέθανε πηδώντας στις γραμμές ενός τρένου τον Δεκέμβριο του 2015, πέντε ημέρες μετά την έξοδό της από την κλινική. Στο σπαρακτικό σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε στους οικείους της, έγραφε-μεταξύ άλλων- ότι θέλει να μεγαλώσει και να κάνει τη ζωή της,, αλλά δεν έχει ζωή.
«Δε μπορώ να παλέψω με την ανορεξία πια. Προσπάθησα τόσο σκληρά, αλλά με νίκησε...», συμπλήρωνε.
Η υπόθεση έχει λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης και η δίκη είναι σε εξέλιξη. Οι γονείς θεωρούν, πως για το θάνατο της ευθύνεται η κλινική καθώς δεν διέγνωσαν ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε να βλάψει τον εαυτό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση