GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Ολάντ στον Μακρόν στο τελευταίο του υπουργικό συμβούλιο

Την Κυριακή, ο Φρανσουά Ολάντ θα παραδώσει την εξουσία στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας. Σε ένα έμμεσο μήνυμά του προς τον διάδο...


Την Κυριακή, ο Φρανσουά Ολάντ θα παραδώσει την εξουσία στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας.

Σε ένα έμμεσο μήνυμά του προς τον διάδοχό του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος σκοπεύει στην αρχή της θητείας του να κυβερνήσει με διατάγματα, ο  απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας υπογράμμισε - στη διάρκεια του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου της πενταετούς θητείας του - ότι «το να ξεχάσουμε τον κοινωνικό διάλογο» ίσως «κοστίσει ακριβά». 

Από την πλευρά της η υπουργός Οικολογίας Σεγκολέν Ρουαγιάλ σε δηλώσεις της μετά το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο τόνισε ότι έχει «την αίσθηση πως κάτι συνεχίζεται, με νέα ώθηση» μετά την εκλογή του Μακρόν. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους από το Μέγαρο των Ηλυσίων η Ρουαγιάλ περιέγραψε «μια στιγμή κατανυκτική, μια στιγμή σοβαρή, όμως όχι θλιβερή, διότι γνωρίζαμε ότι έχουμε ολοκληρώσει ένα έργο για το οποίο είμαστε περήφανοι».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση