GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συνέχιση του πραξικοπήματος Μαδούρο» χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Ο αυταρχικός σοσιαλιστής πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ξεκίνησε την διαδικασία σύγκλησης συντακτικής συνέλευσης για την αναθε...


Ο αυταρχικός σοσιαλιστής πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ξεκίνησε την διαδικασία σύγκλησης συντακτικής συνέλευσης για την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας, σχέδιο το οποίο η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει «συνέχιση του πραξικοπήματος» της αριστερής κυβέρνησης του Μαδούρο.

Ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του καθεστώτος, ομοιόμορφα ντυμένους με κόκκινες μπλούζες και καπέλα, ο αυταρχικός πρόεδρος της Βενεζουέλας υπέγραψε διάταγμα που καθορίζει τον τρόπο εκλογής των μελών της συνέλευσης η οποία θα καταρτίσει το νέο Σύνταγμα που θα αντικαταστήσει εκείνο του 1999.

Στη Βενεζουέλα διογκώνεται το κύμα των διαδηλώσεων εναντίον της κυβέρνησης Μαδούρο, κατά τις οποίες τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας και τις παραστρατιωτικές ομάδες "collectivos" του καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση