GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό τροχαίο για την πρώην βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, στο δρόμο Καλαμάτας – Μάνης στη διασταύρωση για τα Σωτηριάνικα....


Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, στο δρόμο Καλαμάτας – Μάνης στη διασταύρωση για τα Σωτηριάνικα.
Ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Καλαμάτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr από τη σύγκρουση το πρώτο αυτοκίνητο έπεσε σε μικρή χαράδρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού και της συνοδηγού, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
"Είμαι σοκαρισμένη" είπε η Nάντια Γιαννακοπούλου. "Ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα έπεσε πάνω στο δικό μας. Ευτυχώς είμαστε καλά" πρόσθεσε.
Για τις πρώτες βοήθειες ωστόσο και για προληπτικούς λόγους, όπως είπε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα μεταβούν στο νοσοκομείο της πόλης.
Δείτε τις φωτογραφίες από το tharrosnews.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση