GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eurovision 2017: Στον τελικό η Demy - Έκανε την έκπληξη η Κύπρος

Το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision πήρε η Demy με το This Is Love, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που ήθελαν την ελληνική συμμε...


Το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision πήρε η Demy με το This Is Love, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που ήθελαν την ελληνική συμμετοχή να είναι μεταξύ των φαβορί για την πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος θεωρείται και ο πιο δύσκολος από τους δύο, καθώς σε αυτόν ακούσαμε πολλά δυνατά τραγούδια.
Μάλιστα, η αγωνία δεν κράτησε για πολύ, καθώς η Ελλάδα ήταν η τρίτη από τις δέκα χώρες που ανακοινώθηκαν.
Όμως η χαρά για τους Έλληνες είναι διπλή, καθώς την πρόκριση πήρε και η Κύπρος, διαψεύδοντας τα προγνωστικά, με τον Hovig και το Gravity.

Eurovision 2017: Η Demy σαγήνευσε την Ευρώπη με το This Is Love
Οι χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό από τον πρώτο ημιτελικό, με τη σειρά που ανακοινώθηκαν, είναι οι εξής:

Μολδαβία
Αζερμπαϊτζάν
Ελλάδα
Σουηδία
Πορτογαλία
Πολωνία
Αρμενία
Αυστραλία
Κύπρος
Βέλγιο

Αντίθετα, εκτός τελικού έμειναν οι:

Φινλανδία
Σλοβενία
Γεωργία
Ισλανδία
Αλβανία
Μαυροβούνιο
Τσεχία
Λετονία

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στις 10 το βράδυ του Σαββάτου θα διεξαχθεί ο τελικός, στον οποίο, εκτός από τις δέκα χώρες που προκρίθηκαν απόψε, έχουν εξασφαλισμένη θέση οι “Big 5” (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία) και η διοργανώτρια και περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, Ουκρανία.
Δείτε σε βίντεο αποσπάσματα από τα τραγούδια που ακούσαμε στον πρώτο ημιτελικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση