GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο έντονος διάλογος μεταξύ του Mάικ Τζέιμς και φιλάθλου του Παναθηναϊκού

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με 71-70 στο δεύτερο ημιτελικό των play off, είχε σαν αποτέλεσμα την έντονη συνομιλία του παίκτη των...


Η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με 71-70 στο δεύτερο ημιτελικό των play off, είχε σαν αποτέλεσμα την έντονη συνομιλία του παίκτη των πρασίνων Μάικ Τζέιμς με φίλαθλο της ομάδας στο Twitter.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού σχολίασε κάτω από μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας γράφοντας.

"Αν δεν θες να μείνεις στην ομάδα πήγαινε πίσω στον Κολοσσό Ρόδου ή την Λοκομοτίβ" με τον Μάικ Τζέιμς να απαντά "Δεν έπαιξα ποτέ στη Λοκομοτίβ αδελφέ. Τουλάχιστον μάθε για τι μιλάς".

Μετά το post του μπασκετμπολίστα ο οπαδός εκνευρίστηκε περισσότερο γράφοντας ακόμη ένα προσβλητικό σχόλιο "Δε με ενδιαφέρει που έχεις παίξει. Τώρα παίζεις για τον Παναθηναϊκό, που έχει κατακτήσει 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και πρέπει να σεβαστείς την φανέλα του".

Ο Μάικ Τζέιμς θέλοντας να βάλει ένα τέλος στην κουβέντα απάντησε «Οκ αδερφέ κάτι άλλο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση