GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Μπακογιάννης μιλάει για το παιδί του με τη Σία Κοσιώνη - ΒΙΝΤΕΟ

Για το παιδί που περιμένει με τη Σία Κοσιώνη μίλησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. "Είμαι πολύ ευτυχισμένος....


Για το παιδί που περιμένει με τη Σία Κοσιώνη μίλησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. "Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πάρα πολύ" είπε ο κ. Μπακογιάννης μιλώντας στο STAR.

"Πιστεύω ότι οφείλουμε, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε με τα κοινά, να προστατεύουμε και να περιφρουρούμε τις οικογένειές μας και κυρίως τα παιδάκια μας. Όσο ανοιχτοί πρέπει να είμαστε για εμάς τους ίδιους και για τη δουλειά μας, τόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν εμπλέκονται άλλοι άνθρωποι που αγαπάμε, οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να πληρώνουν το κόστος των δικών μας επιλογών" συνέχισε.

"Πέρα από όλα τα άλλα, τι είναι το πρώτο πράγμα που είσαι; Πατέρας. Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσεις ένα οχυρό αγάπης για να στεγάσεις τα παιδιά σου" τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε το βίντεο του Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση