GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Νέα επεισοδιακή μάχη Τουρκία - Ελλάδα 10 - 9

Όλο το πάθος τους έβγαλαν στον... “επαναληπτικό” με τους παίκτες του τουρκικού Survivor οι Έλληνες παίκτες του παιχνιδιού, όμως δεν κ...


Όλο το πάθος τους έβγαλαν στον... “επαναληπτικό” με τους παίκτες του τουρκικού Survivor οι Έλληνες παίκτες του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφεραν να ρεφάρουν για τη χθεσινή ήττα τους και ηττήθηκαν με 10-9 σε ένα επεισοδιακό στην εξέλιξη του σκορ αγώνισμα που καθήλωσε τους θεατές με την υπερπροσπάθεια των δύο ομάδων.

Το αγώνισμα αποτελείτο από δύο τμήματα: στο πρώτο τμήμα, δύο παίκτες από κάθε ομάδα έπρεπε να σύρουν έναν βαρύ τροχό μέσα από έναν “λαβύρινθο”, επιδεικνύοντας καλή συνεργασία και συγχρονισμό, ενώ στο δεύτερο τμήμα ο ένας από τους δύο παίκτες έπρεπε πρώτα να στήσει έναν τοίχο από 16 τουβλάκια σε ένα τραπέζι, και έπειτα να τον γκρεμίσει πετώντας μπαλάκια καταπάνω του.

Αυτό που εκμεταλλεύθηκε στην αρχή η ελληνική ομάδα ήταν σε μεγάλο βαθμό οι πολύ καλές βολές που έκαναν οι παίκτες στο δεύτερο τμήμα του παιχνιδιού, επιλέγοντας δυνατές βολές στο κέντρο του “τοίχου”, και όχι χαμηλά, όπως δοκίμασαν αρχικά οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα στα πρώτα runs να μείνουν πίσω στο σκορ με 0-3. Στη συνέχεια όμως κατάλαβαν το λάθος τους και έκαναν την ανατροπή, φτάνοντας στο 5-3 , προτού η ελληνική ομάδα ισοφαρίσει σε 5-5, και έπειτα σε 6-6, ενώ δύο συνεχόμενες νίκες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου έδωσαν προβάδισμα με 8-6 στην Ελλάδα. Ο Βολκάν νίκησε στο επόμενο run τον Μπο, μειώνοντας σε 8-7, ενώ ο Ιλχάν ισοφάρισε σε 8-8 νικώντας τον Κώστα Κοκκινάκη, και μετέτρεψε το παιχνίδι σε θρίλερ!

Η Σαμπριγιέ στο επόμενο run έφερε μία ανάσα από τη νίκη τους Τούρκους, που υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που με εντυπωσιακό τρόπο ισοφάρισε σε 9-9, κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε σε ένα τελευταίο διπλό run, στο οποίο για την Ελλάδα συμμετείχαν η Ευρυδίκη με την Σάρα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, με τους Τούρκους όμως να παίρνουν τη νίκη στα “σημεία”.

Πάντως, κατά κάποιον τρόπο οι παίκτες και των δύο ομάδων μπορούν να αισθάνονται νικητές, αφού ανεξάρτητα από το ποιος κέρδισε, όλοι θα καθίσουν στο τραπέζι με τις κοινές σε Ελλάδα και Τουρκία λιχουδιές, όπως κεφτέδες, ντολμάδες, ιμάμ μπαϊλντί, πιλάφι, τζατζίκι κλπ, ενώ αν και οι Έλληνες έχασαν το ταξίδι στο Μπόντρουμ, ισχύει η υπόσχεση του Ιλίτζαλι ότι θα περάσουν ένα πολυτελές τριήμερο στη Μύκονο, μία υπόσχεση που τους είχε δώσει όταν είχε παρουσιάσει εκτάκτως το ελληνικό Survivor τον Απρίλιο, λόγω της ολιγοήμερης απουσίας του Σάκη Τανιμανίδη.

Επίσης, και οι δύο ομάδες μπορούν να αισθάνονται κατά κάποιον τρόπο νικήτριες, αφού σκοπός του “αγώνα φιλίας” ήταν ουσιαστικά η προώθηση των καλών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, και είναι χαρακτηριστικό ότι παρά την ένταση και την υπερπροσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων, δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο που να στιγματίσει αυτή τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση