GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Καταγγελίες για μαγειρέματα στην ψηφοφορία και όρκοι!

Στο επίκεντρο της κόντρας στο Survivor, Γιάννης Σπαλιάρας και Κώστας Κοκκινάκης. Η διαμάχη ξεκίνησε από το επεισόδιο της Κυριακής για...


Στο επίκεντρο της κόντρας στο Survivor, Γιάννης Σπαλιάρας και Κώστας Κοκκινάκης.

Η διαμάχη ξεκίνησε από το επεισόδιο της Κυριακής για το αν και κατά πόσο πονούσε η μέση του τον Σπαλιάρα και συνεχίστηκε με τον παίκτη των Μαχητών να καταλογίζει «μαγειρέματα» στην ψηφοφορία και να απαιτεί μάλιστα μια «συγγνώμη».

Οι σχέσεις ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο από την αρχή του Survivor. Οι αψιμαχίες που ξεκίνησαν μετά τον προχθεσινό αγώνα, συνεχίστηκαν και οξύνθηκαν περισσότερο στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο Σπαλιάρας πέρασε χθες στην αντεπίθεση για τα περί έλλειψης fair play και ήθους, που του καταλόγισε ο πολίστας και κατηγόρησε τον Κοκκινάκη ότι στήνει ψηφοφορίες στην ομάδα του και άρα δεν μπορεί να μιλά για ήθος.

Όταν τον ρώτησαν τι εννοεί, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία κατά την οποία ο Κοκκινάκης συντάχθηκε με τη Λάουρα και βγήκε προτεινόμενος ο Χούτος. Ο Σπαλιάρας επικαλέστηκε τον Χρανιώτη, τον Μπο και τον Αγγελόπουλο, για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του. Ειδικά ο Χρανιώτης και ο Αγγελόπουλος αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν από τον Σπαλιάρα εξηγήσεις.

Οι δύο ομάδες δεν μιλιούνται στην παραλία και αποφεύγουν τις επαφές, ακόμα και το καλημέρα το λένε με το ζόρι.

Οι τελευταίες εντάσεις στο Survivor αναμένεται να έχουν και συνέχεια, καθώς όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης, Κώστας Κοκκινάκης και Γιάννης Σπαλιάρας συζητούν στην παραλία για τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο.

«Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε», φαίνεται στο τρέιλερ να λέει ο Κοκκινάκης.

Οι Μαχητές έχασαν στο αγώνισμα του Survivor από τους Διάσημους με 10-3 και κλήθηκαν να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους στο συμβούλιο του νησιού.

Ποιος θα φύγει από το Survivor

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζη και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία των Μαχητών στο συμβούλιο του νησιού, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας με 10-3.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας “κυριάρχησε” το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς τον ψήφισαν όλοι οι συμπαίκτες του, επικαλούμενοι αγωνιστικούς λόγους (με εξαίρεση τον Κώστα Αναγνωστόπολο που ανέφερε ότι είναι το άτομο που είναι λιγότερο καιρό με την ομάδα), ενώ ο ίδιος ψήφισε την Ελισάβετ. 

Οι άλλες δύο υποψήφιες προήλθαν από τις ψήφους των δύο παικτών που εξασφάλισαν την ατομική τους ασυλία, με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη να επιλέγει προς αποχώρηση τη Σάρα, ενώ τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να επιλέγει την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Έτσι, την Τετάρτη θα μάθουμε αν ο Γιάννης, η Σάρα ή η Ελισάβετ θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση