GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Ποιος θα φύγει απόψε από το παιχνίδι

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού στον Άγιο Δομήνικο είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπου θα γίνει γνωστό ποιος από τους...


Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού στον Άγιο Δομήνικο είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπου θα γίνει γνωστό ποιος από τους Γιάννη Σπαλιάρα, Σάρα Εσκενάζη και Ελισάβετ Αϊναντζιόγλου θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασαν και οι πρώτες διαρροές για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, και αυτή τη φορά, καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Μετά από την ανατροπή που έγινε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ Νάργες και Βαλαβάνη, εμείς σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η παίκτρια, σύμφωνα με τις διαρροές, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών για να παραμείνει, ενώ και η Σάρα Εσκενάζυ συνεχίζει κανονικά στο Survivor.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση