GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Ποιος παίκτης έχει λιγότερες νίκες από την Λάουρα;

Το Survivor βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό, πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, αφού καταφέρνει να κάνει πολύ υψηλά νούμερα, αλ...


Το Survivor βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό, πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, αφού καταφέρνει να κάνει πολύ υψηλά νούμερα, αλλά και να προκαλεί ποικίλα σχόλια για τους συμμετέχοντες.

Για αρκετό καιρό, μέχρι και την αποχώρησή της, η Λάουρα Νάργες βρισκόταν στο στόχαστρο εξαιτίας της συμπεριφοράς της κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, η οποία δεν βοηθούσε την ομάδα των «Διασήμων» να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Όμως, με βάση τα στατιστικά του survivor2017.gr, βλέπουμε πως λιγότερες νίκες στα αγωνίσματα από τη Λάουρα, έχει ο… Γιάννης Σπαλιάρας!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Λάουρα Νάργες κατά τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι είχε 26 νίκες, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας μέχρι στιγμής έχει 24.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση