GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Wi-Fi παραμένουν οι δημόσιες υπηρεσίες

Χωρίς δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ παραμένουν για το κοινό οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες εν έτει 2017. Μάλιστα, τις περισσότερ...


Χωρίς δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ παραμένουν για το κοινό οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες εν έτει 2017.
Μάλιστα, τις περισσότερες φορές απαιτούνται η προσωπική ενασχόληση και το μεράκι ενός δημοσίου λειτουργού για να … φτάσει το Wi-Fi στους εξυπηρετούμενους.
Μια τέτοια καλή πρωτοβουλία ανέλαβε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Γιώργος Δενδραμής, που κατανόησε την παράκληση μίας 22χρονης καρκινοπαθούς να βρίσκεται σε επαφή διαδικτυακά με τους γνωστούς της.
«Μόλις ανέλαβα τη διοίκηση έκανα μία περιήγηση στους θαλάμους προκειμένου να γνωρίσω το νοσοκομείο. Σε έναν από αυτούς συνάντησα μία πολύ μικρή κοπέλα (…) Ανέλαβα την πρωτοβουλία, εξοικονόμησα χρήματα και ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα στο νοσοκομείο. Μη φανταστείτε ότι ήταν τεράστιο το κόστος για την εγκατάσταση», θυμάται ο κ. Δενδραμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση