Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

  Ζουράρις: Μέχρι το 2060 θα έχουν πεθάνει οι δανειστές  Ο υφυπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «κουρελόχαρτο» τη διαπραγμάτευση

  «Κουρελόχαρτο» χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας το πρωί στον Realfm, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σημασία η ψήφιση των μέτρων, εφόσον οι δανειστές δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους για το ελληνικό χρέος.
  «Έχω την εντύπωση ότι το 2060 δεν θα ζουν και αυτοί. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση επιστημονική στη βάση ορισμένων επιστημονικών δομών, που ισχύουν στη συνύπαρξη μεταξύ συστημάτων ισχύος, με το τι θα γίνει το 2060. Μπορεί να πέσει ένα κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη. Τι να πω;», ήταν η απάντηση του υφυπουργού Παιδείας στην επισήμανση ότι οι πιστωτές μας ωθούν να μιλάμε για το 2060.
  Ο κ. Ζουράρις, συνέχισε λέγοντας «Οι δανειστές επιμένουν να μιλούν επί αβεβαίων πραγμάτων για το μέλλον, το οποίο δεν ισχύει ακόμα. Δηλαδή, η καφετζού είναι επιστημονικά ισχυρότερη από αυτήν τη συζήτηση. Ανακυκλώνουμε ακριβώς τις υποθέσεις αυτές, οι οποίες λένε, παραδείγματος χάρη, θα νικήσουν στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί; Τρέχα γύρευε».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 8 Ιουν 2017, 11:43:00 μ.μ.

  Ρέ Ζουράρι μάθε Ελληνικά διότι τα ελληνικά Σου είναι για εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας στους Χρυσαυγίτες!

  Σου Συνιστούμε να μάθεις Ελληνικά στην Λογική Της Γλώσσας ΤΩΝ Ελληνων!!!

  Ως Αρχή Σας Συνιστούμε κάποιον Άγνωστο Αφανη Έλληνα τον Κωστή Παλαμά!

  Άκουσε μπρέ Ζουράρι τι έγραψε:  "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, μηδέ Λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."


  Τα δέοντα Μου ..... Ζουράρι!

  Item Reviewed: Ζουράρις: Μέχρι το 2060 θα έχουν πεθάνει οι δανειστές Rating: 5 Reviewed By: Press- gr