GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προπονητής παιδικής ομάδας απολύθηκε μετά από νίκη 25-0

Αυτό κι αν είναι ανήκουστο! Προπονητής ομάδας παίδων στην Ισπανία απολύθηκε μετά από τη νίκη με το... εξωπραγματικό 25-0! Η διοίκηση το...


Αυτό κι αν είναι ανήκουστο! Προπονητής ομάδας παίδων στην Ισπανία απολύθηκε μετά από τη νίκη με το... εξωπραγματικό 25-0! Η διοίκηση του συλλόγου, όμως, θεώρησε ότι το εύρος της επιτυχίας ήταν αντίθετο με το πνεύμα του αγώνα κι έτσι απέλυσε τον προπονητή!
Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιουνίου, όταν ο τεχνικός της Σεράνος Β΄ U11 έμεινε άνεργος μετά τη νίκη επί της Μπενισάλαπ Γ (με έδρα τη Βαλένθια). Όπως εξήγησε ο άνθρωπος που «τρέχει» το σωματείο, Πάμπλο Αλκάιντε «...πιστεύουμε στην ενθάρρυνση του σεβασμού των αντιπάλων. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, αποφασίσαμε ότι ο προπονητής θα έπρεπε να φύγει.»
Ισπανική εφημερίδα μετά το γεγονός αυτό δημοσίευσε σχόλια του δικηγόρου του προπονητή, ο οποίος επέμενε ότι ο πελάτης του δεν «έσπρωξε» τους παίκτες του για να πετύχουν όσα περισσότερα γκολ μπορούσαν. Αντιθέτως, το μόνο που τους παρότρυνε ήταν να «πιέσουν μόνο στο δικό τους μισό του γηπέδου», στον αγώνα 8Χ8, αλλά η αντίπαλη ομάδα «συνέχιζε να επιτίθεται με αποτέλεσμα να αφήνει πολλά κενά στην άμυνά της», τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του τεχνικού.
Ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν για την Μπενισάλαπ Γ, η οποία τερμάτισε στην τελευταία θέση της κατάταξης χωρίς κανένα βαθμό και 247 γκολ παθητικό στα 30 ματς που έδωσε!
Όπως μετέδωσε η «El Pais» τέτοιες καταστάσεις στη βαθμολογία δεν είναι πρωτόγνωρες σε αυτές τις μικρές κατηγορίες, ωστόσο, αρκετοί σύλλογοι σταματούν το μέτρημα όταν πετυχαίνουν περισσότερα από 10 γκολ.
Οι τελευταίες οδηγίες της FA στους προπονητές των ομάδων παίδων, που ανακοινώθηκαν το 2012, έχουν σχεδιαστεί για να «αμφισβητούν τη νίκη με κάθε κόστος, η οποία πνίγει την βελτίωση και την απόλαυση του αθλήματος για τους νεαρούς παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση