GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λονδίνο: Έρευνα από τη Σκότλαντ Γιαρντ και λίστα με 65 αγνούμενους

Αναζήτηση των υπευθύνων για τη μεγάλη και πολύνεκρη πυρκαγιά Η αστυνομία στην Βρετανία άρχισε την έρευνά της προκειμένου ν...


Αναζήτηση των υπευθύνων για τη μεγάλη και πολύνεκρη πυρκαγιά

Η αστυνομία στην Βρετανία άρχισε την έρευνά της προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στον πύργο διαμερισμάτων του δυτικού Λονδίνου (Grenfell Tower) ενώ οι αρχές αφήνουν να εννοηθεί ότι θα απαιτηθούν ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται στον πύργο, για τον εντοπισμό θυμάτων.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος πρόσφυγας από την Συρία, Μοχάμεντ Αλχατζάλι είναι νεκρός. Ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του, διέμενε στον πύργο, καθώς σπούδαζε μηχανολογία, ενώ είχε διαφύγει από τον πόλεμο της Συρίας πριν από τρία χρόνια.

Η Εκστρατεία Αλληλεγγύης για την Συρία συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία του, ενώ ζητάει την άμεση έκδοση βίζας για τους γονείς του, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του.

Ο αδερφός του, 25χρονος Ομάρ κατόρθωσε να γλιτώσει από τις φλόγες και έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει στους 17, ενώ αναμένεται ότι θα αυξηθεί.

Κατάλογος 65 αγνοούμενων

Η εφημερίδα The Sun δημοσιεύει κατάλογο 65 ανθρώπων που αγνοούνται και ενδεχομένως είναι νεκροί κατά την πυρκαγιά του πύργου στο δυτικό Λονδίνο.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι 17 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην πυρκαγιά, διευκρινίζοντας ότι ο απολογισμός είναι προσωρινός και αναμένεται να αυξηθεί.

Οταν ερωτήθηκε εάν ο τελικός αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι 100, ο αρχηγός της αστυνομίας του Λονδίνου Στιούαρτ Κάντι δήλωσε ότι ελπίζει ότι ο απολογισμός δεν θα φθάσει σε τριψήφιο αριθμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση