Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

  Αποχωρούν οι εργαζόμενοι του Athens Ledra από το ξενοδοχείο  Αλλάζουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους

  Θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αλλά με άλλη μορφή, υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra, ανακοινώνοντας την αποχώρησή τους από την ερχόμενη εβδομάδα από το ξενοδοχείο.
  Οι συνθήκες στο χώρο του ξενοδοχείου όπου παραμένουν για περισσότερο από ένα χρόνο, είναι πλέον, όπως τονίζουν, πολύ δύσκολες καθώς δεν υπάρχει ρεύμα ούτε νερό.
  Για περισσότερες από 350 ημέρες που το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό και μετά από τέσσερις πλειστηριασμούς που δεν ευοδώθηκαν, οι 150 περίπου εργαζόμενοι του ξενοδοχείου βρίσκονται σε μια διαρκή αβεβαιότητα χωρίς να μπορούν να θεωρηθούν ως άνεργοι ώστε να έχουν το δικαίωμα να λάβουν επίδομα ανεργία από τον ΟΑΕΔ.
  Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από τους εργαζόμενους σε χώρο του ξενοδοχείου, επισημάνθηκε ότι όλο αυτό το διάστημα από την κυβέρνηση το μόνο που έλαβαν είναι υποσχέσεις κατηγορώντας την ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ιδιοκτησίας.
  Αυτό που ζητούν είναι τα δεδουλευμένα τους, τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα και τη δουλειά τους.
  Με την αποχώρησή τους από το ξενοδοχείο αυτό θα παραδοθεί στους προσωρινούς ιδιοκτήτες του.
  Οι νέες μορφές κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν, «ενδέχεται» να συνοδευτούν με παρουσία έξω από το Μαξίμου με στόχο συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ θα γίνουν και ομαδικές αγωγές κατά της ιδιοκτησίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Αποχωρούν οι εργαζόμενοι του Athens Ledra από το ξενοδοχείο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr