GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Τάμεση εντοπίστηκε το όγδοο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου

O 45χρονος Γάλλος τουρίστας Ζαβιέ Τομάς, ο οποίος αγνοούνταν μετά την επίθεση του Σαββάτου στο Λονδίνο, είναι νεκρός καθώς το πτώμα που ...


O 45χρονος Γάλλος τουρίστας Ζαβιέ Τομάς, ο οποίος αγνοούνταν μετά την επίθεση του Σαββάτου στο Λονδίνο, είναι νεκρός καθώς το πτώμα που ανασύρθηκε από τον Τάμεση ανήκει σε εκείνον, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

"Η επίσημη ταυτοποίηση δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία που διευκρινίζει ότι έχουν ειδοποιηθεί "οι οικείοι του κ.Τομάς".

Ο Τομάς είναι το όγδοο θύμα της επίθεσης και ο τρίτος Γάλλος που χάνει στη ζωή του σε αυτήν.

Ο Τομάς περπατούσε στη Γέφυρα του Λονδίνου μαζί με την σύντροφό του Κριστίν Ντελκρός το βράδυ του Σαββάτου. Παρασύρθηκαν και οι δύο από το φορτηγό των τρομοκρατών, εκείνος έπεσε στο ποτάμι από την γέφυρα ενώ εκείνη τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα, η μπέιμπι σίτερ Σάρα Ζέλενακ, 21 ετών, η οποία αγνοούνταν μετά την επίθεση, είναι η δέυτερη Αυστραλή υπήκοος που έχασε τη ζωή της στην επίθεση καθώς η σορός της αναγνωρίστηκε έπειτα από εξέταση DNA.

Νωρίτερα σήμερα οι αυστραλιανές Αρχές ανακοίνωσαν ότι υπάρχει και δεύτερος νεκρός Αυστραλός υπήκοος αλλά δεν έδωσαν το όνομά του στην δημοσιότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση