GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τινάζει τη μπάνκα η Γιουνάιτεντ για Μπέιλ και Εμπαπέ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι… λεφτά υπάρχουν στα ταμεία της, ειδικά στην μεταγραφή του ...


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι… λεφτά υπάρχουν στα ταμεία της, ειδικά στην μεταγραφή του Πολ Πογκμπά, όπου και έσπασε κάθε ρεκόρ.
Δεν αποκλείεται και αυτό το καλοκαίρι να υπάρχει κάτι παρόμοιο από τους «κόκκινους διαβόλους», αφού σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα στη λίστα τους και μάλιστα πολύ ψηλά βρίσκεται τόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο πως ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Ζοσέ Μουρίνιο θέλει πολύ και τους δύο επιθετικούς, καθώς προτεραιότητά του είναι να ενισχύσει την γραμμή «κρούσης». Για να γίνει αυτό, όμως, πραγματικότητα θα πρέπει να βγουν από τα ταμεία της Γιουνάιτεντ πολλά εκατομμύρια ευρώ με τις φήμες να κάνουν λόγο πως η κάθε μεταγραφή θα χρειαστεί 100 εκατομμύρια με τους Άγγλους να δείχνουν «ζεστοί» να τα δαπανήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση