GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επετειακό σχόλιο (με νόημα) του Γ. Σουλαδάκη για το ΠΑΣΟΚ...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη     Σήμερα είναι η επέτειος του σημαντικού εκείνου συνεδρίου του 4ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, στις 30 Ιουν...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη  
 Σήμερα είναι η επέτειος του σημαντικού εκείνου συνεδρίου του 4ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, στις 30 Ιουνίου 1996 που εκλέγεται Πρόεδρος ο Κώστας Σημίτης.
Ο Γιάννης, συναισθηματικά φορτισμένος, έβαλε σήμερα την περυσινή ανάρτηση στον τοίχο του και έκανε το πιο κάτω σχόλιο:
«Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές τότε με το ΠΑΣΟΚ ρωμαλέο μέσα από τις αντιθέσεις και τις συγκρούσεις του.
Σήμερα στο Σ.Ε.Φ. επιχειρούν να κρύψουν τον Ήλιο του.
Το βάρος της ιστορικής και πολιτικής ευθύνης είναι πολύ μεγάλο, ας το καταλάβουν οι σημερινοί του διαχειριστές ότι δεν είναι ιδιοκτησία τους και ας προβληματιστούν απ όσους τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισαν το ΠΑΣΟΚ όχι ως διαχειριστές του, αλλά ως ιδιοκτησία τους.
Ας το καταλάβουν, ότι τα «ωσαννά και τα μπράβο» είναι πάρα πολύ κοντά με τα «κάτω και τα άρον άρον σταύρωσον αυτόν», οι χειροκροτητές και οι κλακαδόροι γίνονται κατήγοροι μόλις κάτι δεν τους βγει.
Ακόμη όταν κάποιοι «πρωταγωνιστές» κάνουν την δουλειά κάποιων και τους είναι πλέον άχρηστοι γι αυτό που τούς χρησιμοποίησαν, να ξέρουν ότι όταν σβήνουν τα φώτα της ράμπας, «ο πρωταγωνιστής μένει μόνος του» και η πολιτική μοναξιά είναι θάνατος!
Και κάτι τελευταίο, το ΠΑΣΟΚ παρά τα όσα και όλους αυτούς που το ταλαιπωρούν, παραμένει δυνατό αλλά κυρίως, παραμένει ένα ατίθασο άλογο, με ότι αυτό σημαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση