GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Γράφει ο Θόδωρος Μεχλιζόγλου Εδώ και μερικές εβδομάδες, ξαναναβλέπουμε πάλι το ίδιο, πλέον βαρετό έργο της διαπραγμάτευσης, με το ίδιο ακ...

Γράφει ο Θόδωρος Μεχλιζόγλου

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ξαναναβλέπουμε πάλι το ίδιο, πλέον βαρετό έργο της διαπραγμάτευσης, με το ίδιο ακριβώς σενάριο, με τον ίδιο σκηνοθέτη, αλλά με διαφορετικούς ίσως μερικούς από τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους!

Δεν θα αναφερθώ αυτή τη φορά καθόλου, σε νούμερα, δείκτες, μελέτες, αφού κι αυτά πλέον κουράζουν τον αναγνώστη.

Οι συμπολίτες μας έχουν κουραστεί με όλα αυτά. Έχουν σιχαθεί να ακούν και να βλέπουν τα ίδια συνεχώς. Και κανένας πλέον δεν μπορεί να τους πείσει και είναι απολύτως σωστό και λογικό να μην πείθονται, ούτε απο διευθετήσεις του χρέους, ούτε από τις εξόδους στις αγορές ή τις ποσοτικές χαλαρώσεις, που όντως δεν λύνουν το πρόβλημα της Χώρας. Απλώς δίνουν μια παράταση ως την τελική πτώση. Ως την πλήρη υποδούλωση και αποικιοποίηση της Χώρας, με πολίτες εξαθλιωμένους και τη φυγή των παιδιών μας να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις και τη θέση τους να παίρνουν άνθρωποι από τρίτες Χώρες, που κάποια στιγμή είναι βέβαιο, ότι θα αλλοιώσουν τη σύσταση του πληθυσμού της Χώρας!

Αν νομίζουν αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου, ότι αγωνιούν οι Έλληνες, για το τι θα συμβεί στο Eurogroup στις 15 Ιούνιου ή στη σύνοδο κορυφής στις 22 του μήνα, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αν νομίζουν, ότι φοβούνται το ενδεχόμενο της ρήξης με τους δανειστές ή ότι δεν θα έχουν Ευρώ την επομένη, πλανώνται πλάνην οικτράν!

Το συναίσθημα που επικρατεί κύριοι στην κοινωνία, είναι θυμός, συσσωρευμένος θυμός που μετατρέπεται σε μίσος! Δυστυχώς αυτό κατάφεραν, όσοι κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια. Φάνηκε ξεκάθαρα με το χτύπημα κατά του κ. Παπαδήμου και όσα ακολούθησαν, εμπλέκοντας και τον κ. Στουρνάρα. Και δεν προέτρεψε βέβαια κανείς-κανέναν σε πράξεις βίας, όπως φώναζαν πολλά παπαγαλάκια της ενημέρωσης!Απλώς οι πολίτες επιθυμούν πλέον την τιμωρία των υπευθύνων για όσα υποφέρουν τόσα χρόνια, χωρίς να εξετάζουν τον τόπο, τον τρόπο και το χρόνο.

Το χειρότερο όλων είναι βέβαια, ότι οι ηθύνοντες, δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν,ότι όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Αρκετό φόρο αίματος έχουμε πληρώσει, με τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας στα χρόνια της κρίσης.

Όσο κι αν αγαπάνε την καρέκλα τους, όσα συμφέροντα κι αν εξυπηρετούν, πρέπει να καταλάβουν ότι όλα έχουν ένα όριο. Η Χώρα χρειάζεται ριζική αλλαγή πορείας και το γνωρίζουν οι περισσότεροι από αυτούς, ασχέτως αν κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν.

Και βέβαια δεν θα τους υποδείξω εγώ, το τι πρέπει κι επιβάλλεται να πράξουν. Το σίγουρο είναι, ότι οι ίδιοι δεν μπορούν, δεν θέλουν και δεν πρέπει να έχουν ρόλο, σε αυτή την αλλαγή πορείας της Χώρας. Αυτό πρέπει να το αναλάβουν, αγνοί Πατριώτες που αγαπούν τον Τόπο και θέλουν πραγματικά τη σωτηρία και την ανάσταση της Πατρίδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση