GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κατάσταση ευνοεί πλέον καθαρά τον Τζέρεμι Κόρμπιν...

Konstantinos Vergos   Ο τρομος, που θα σοκαρε σε μια χωρα οπως την Ελλαδα, δεν επηρεαζει βαθια την Αγγλία, ειναι μια χωρα με πολλα απ...

Ο τρομος, που θα σοκαρε σε μια χωρα οπως την Ελλαδα, δεν επηρεαζει βαθια την Αγγλία, ειναι μια χωρα με πολλα αποκρουστικα εγκληματα και αυτοκτονίες, (καθε μερα πεφτουν 3-8 ατομα σε τραινα, ποταμια, ή απο γεφυρες, ουρανοξυστες κλπ) ενω ουτε τρομοκρατειται ομαδικα ο μεσος Εγγλεζος, να θυμηθουμε οτι οι βομβαρδισμοι του Χιτλερ επι β παγκοσμιου, πεισμωσαν τον κοσμο. Και αμφιβαλλω αν θα εχει βαθια επιπτωση στις επερχομενες εκλογες που γινονται την Πεμπτη. 
Οι εκλογες ειναι απιστευτα πολωμένες. Αυτη η πολωση αισθανομαι οτι ευνοει πλέον καθαρα τον Τζερεμι Κορμπιν, ο οποίος αναδεικνυεται πολυ πειστικος ομιλητης. Ηταν επισης εξυπνο οτι δεν σταθηκε πολυ 'φιλοευρωπαιστης', αυτο του προσεδωσε κυρος και αξιοπιστια. 
Οι τελευταιες δημοσκοπήσεις φερνουν κοντα τα δυο μεγαλα κομματα, και πιστευω οτι ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Μαλλον η Αγγλια εχει μεγαλη πιθανοτητα να οδηγηθει σε κυβερνηση συνεργασιας ειτε με βαση το συντηρητικο κομμα (δινω 75% πιθανοτητα) ή με βαση το εργατικο κομμα (25% πιθανοτητες). 
Σε καθε περιπτωση η Αγγλια οδευει για εξοδο απο ΕΕ γιατι και τα 2 αυτα κομματα δεν βαζουν νερο στο κρασι στο σημαντικο αυτο θεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση