GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβάλα: Πέθανε μετά τη γέννα γιατί ήταν κλειστή η Εντατική

Ήταν κλειστή η ΜΕΘ Καβάλας λόγω απολύμανσης Την τελευταία της πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής μία 35χρον...


Ήταν κλειστή η ΜΕΘ Καβάλας λόγω απολύμανσης

Την τελευταία της πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής μία 35χρονη γυναίκα από την Καβάλα, που γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα παρουσίασε αιμορραγία μετά τη γέννα το απόγευμα της Πέμπτης και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας. Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν προσπάθειες να σταματήσουν την αιμορραγία, αλλά δεν τα κατάφεραν και έκριναν ότι έπρεπε να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Καβάλας, όμως, είναι κλειστή εδώ και μερικές ημέρες λόγω προγραμματισμένης συντήρησης και απολύμανσης.

Η μητέρα γύρω στα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ξάνθης, όπου όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στις 5:30 το πρωί.

Το νεογέννητο είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: Proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση