GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο διάλογος Παυλόπουλου - Τσίπρα μπροστά στις κάμερες - ΒΙΝΤΕΟ

"Είχαμε ένα καθοριστικό βήμα χθες, για την έξοδο της χώρας από την πολυετή κρίση, σημείωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη δι...


"Είχαμε ένα καθοριστικό βήμα χθες, για την έξοδο της χώρας από την πολυετή κρίση, σημείωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του σύντομου διαλόγου μπροστά στις κάμερες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup.

"Δόθηκε ένα σαφές σήμα εμπιστοσύνης προς τις αγορές και ταυτόχρονα, αυτό που αφορά και τον ελληνικό λαό που έχει υποστεί με ιώβεια υπομονή και ψυχραιμία μεγάλες θυσίες, δόθηκε και μια σαφής δέσμευση για το οριστικό τέλος των προγραμμάτων, των μνημονίων, με το τέλος του τρίτου προγράμματος σε έναν χρόνο από σήμερα" πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό πως «η απόφαση είναι αφετηρία της τελικής μεγάλης προσπάθειας για την οριστική έξοδο της χώρας μας από τη βαθιά κρίση».

"Είμαι εδώ παρών, στο πλαίσιο του ρόλου μου και είναι υποχρέωση μου να στηρίξω όλη αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Σ' αυτό θα είμαι συμπαραστάτης πάντοτε στο πλαίσιο του συνταγματικού μου ρόλου" τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση