GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας «Δολοφόνος» για την Συριοπούλου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Προστέθηκε κι άλλος ρόλος στο νέο έργο μυστηρίου των Ρέππα-Παπαθανασίου “Ο δο...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Προστέθηκε κι άλλος ρόλος στο νέο έργο μυστηρίου των Ρέππα-Παπαθανασίου “Ο δολοφόνος κάνει πάντα ένα λάθος”. Θα αναρωτηθείς και με το δίκιο σου αφού πριν λίγες μέρες σου έγραψα ότι κλείδωσε ο θίασος που θα “χτυπήσει” στο θέατρο Ήβη.
Όχι, δεν προστέθηκε ρόλος, απλώς η Λίνα Σακκά δεν μπορούσε για προσωπικούς της λόγους να παραμείνει στην δουλειά κι έτσι αντικαταστάθηκε αμεσότατα από την ικανότατη Ευαγγελία Συριοπούλου. Πριν από λίγο μπήκε στην πρώτη πρόβα της, με σκηνοθέτες τους συγγραφείς του έξοχου έργου και με συμπρωταγωνιστές της, όπως πρώτος σου έγραψα, τους Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλη Μαρίνο, Τόνι Δημητρίου, Σύλβια Δεληκούρα, Δημήτρη Κυρατσούδη και Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.
Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον την φιλόδοξη αυτή παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών και λέμε ένα καλοτάξιδη στην “νέα” στην παρέα Ευαγγελία, που συνεργάζεται και τηλεοπτικά με τον Μιχάλη Μαρίνο και τον Μάνο Ιωάννου στο “Έλα στη θέση μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση