GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η ΣΚΛΗΡΗ απάντηση του Μπουρνέλη στον Πολάκη...

Giannis Bournelis    Προς τον κύριο Πολάκη για τις δηλώσεις που έκανε με αφορμή το θάνατο του Κ. Μητσοτάκη "Κύριε Πολάκη, τον Μητσ...

Giannis Bournelis 
 Προς τον κύριο Πολάκη για τις δηλώσεις που έκανε με αφορμή το θάνατο του Κ. Μητσοτάκη
"Κύριε Πολάκη, τον Μητσοτάκη τον αποχαιρέτησε σχεδόν όλη η Κρήτη και σχεδόν όλη η Ελλάδα μαζί με το υπόλοιπο Αττικής.
Εσύ όταν "φύγεις", τη μέρα της ταφής σου θα απεργήσουν μέχρι και οι νεκροθάφτες...
Τι κρίμα που δε θα ζω να το δω...😀

2 σχόλια

  1. Για πρώτη φορά στη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας εκτέθηκε σωρός πολιτικού, πρώην πρωθυπουργού, σε λαϊκό προσκύνημα κι ο λαός αδιαφόρησε τελείως.

    Η απουσία του λαού από το λαϊκό προσκύνημα ήταν κάτι περισσότερο από εκκωφαντική…
    Ο λαός και ιδιαίτερα ο λαός της ΝΔ έδωσε την έμπρακτη απάντησή του στην οικογένεια Μιζοτάκη, η οποία ποδοπάτησε κάθε ιερό και όσιο προκειμένου να χρησιμοποιήσει το λείψανο για τις δικές της πολιτικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες.

    Έδωσε επίσης έμπρακτη απάντηση και στη συμμορία των αγιογράφων από δεξιά και αριστερά, που άρπαξαν την ευκαιρία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

    Το κακό που έκαναν οι Μιζοτάκηδες στην Ελλάδα και τη Νου-γόνο-Δούλα δεν έχει προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν ο νεκρός χρήζει σεβασμού, η πολιτική του διαδρομή δεν προσφέρεται ούτε για ψέματα, ούτε για συγκαλύψεις.

    Όσο και να ψάξει κανείς δεν μπορεί να βρει τίποτε το θετικό – ούτε κατ’ επίφαση – που να συνδέεται με το όνομα Μητσοτάκη.

    Ο Κ. Μητσοτάκης από την εποχή που για πρώτη φορά πολιτεύτηκε υπηρέτησε κυριολεκτικά όλες τις καταστάσεις εκτός από την πατρίδα και την δημοκρατία.

    Το άκρον άωτον της διαπλοκής στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε πιστά μια σκοτεινή περίοδο της ελληνικής πολιτικής ιστορίας, πριν και μετά τη Μεταπολίτευση.

    Από τους πρώτους κλασσικούς καθηγητές, διδάξαντες στην Ελλάδα στο …”πως να γίνεις πλούσιος χωρίς ποτέ να δουλέψει άλλα αρμέγοντας ατομικά , οικογενειακά και Μητσοτακικά,, ολα τα δημόσια ταμεία , εξασκώντας διαχρονικά το επάγγελμα του πολιτικού…

    Πώς κατόρθωσε ο εκ Χανίων ορμώμενος φτωχοπρόδρομος να γίνει μεγιστάνας, χωρίς ποτέ ν' ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από την πολιτική;

    Η οικογένεια Μητσοτάκη έγινε κατά τους γνώστες, μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ευρώπης.

    Βαθύπλουτος ο επίτιμος αποθανών.

    Αυτό μπορεί να το εξηγήσει κανείς;

    Τα πόθεν έσχες της φαμίλιας ξεχειλίζουν από κτίρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές, τραπεζικές καταθέσεις ... κτλ … κτλ … κτλ …

    Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο.

    http://www.eamb.gr/elliniki_politiki/kyp.htm

    Είναι εθνική υπόθεση ν' ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας Μητσοτάκη.

    Γιατί;
    Γιατί μ' αυτόν τον τρόπο θα μάθουμε κρυφές "πτυχές" της ιστορίας μας.
    Η "καταγωγή" της κάθε κατάθεσης θα μας δίνει εξηγήσεις για πολλά εθνικά μας θέματα.

    Nα αναζητήσουμε τα δισεκατομμύρια που αναπαύονται σε «φορολογικούς παραδείσους» και να τα επαναφέρουμε στο Δημόσιον Ταμείο, ώστε να μην αποτελέσουν αθέμιτο κληρονομική μοίρα των άπληστων απογόνων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση