GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Ταπεινωτικές οι τροποποιήσεις, δεν εκπληρώνουν τα προαπαιτούμενα

Επίθεση του τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ στην κυβέρνηση για την τροπολογία που αφορά στα εργασιακά «Οι 5 τροπολογίες που έφερ...


Επίθεση του τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ στην κυβέρνηση για την τροπολογία που αφορά στα εργασιακά

«Οι 5 τροπολογίες που έφερε η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά στη Βουλή δεν εκπληρώνουν εκκρεμή προαπαιτούμενα», τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης, χαρακτηρίζει «ταπεινωτικές» τις τροποποιήσεις και «πρωτοφανή και εξευτελιστική» τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Ειδικά, για την τροπολογία που αφορά στα εργασιακά, σχολίασε ότι «αποτελεί τη μεγαλύτερη εξαπάτηση των εργαζομένων από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και ότι «αναμφίβολα θα είναι το "Βατερλώ" του πρωθυπουργού και της υπουργού Εργασίας».

«Ο λογαριασμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανεβαίνει συνολικά στα 14,5 δισ. ευρώ. Ψηφίζοντας η κυβέρνηση τις τροπολογίες αυτές, οι συνταξιούχοι επιβαρύνονται με επιπλέον 250 εκατ. ευρώ, ψηφίζει νέα μέτρα για μετά το 2020, επιβεβαιώνει ότι η λιτότητα θα διατηρηθεί μέχρι και το 2022, καθώς τα πλεονάσματα στο 3,5% του ΑΕΠ (συνέχιση της λιτότητας) διατηρούνται και παραδέχεται ότι η χώρα θα παραμείνει σε περιβάλλον κρίσης μέχρι το 2022», υποστηρίζει.

Ο κ. Βρούτσης αναφέρει ακόμη ότι «κανείς δεν πιστεύει, αλλά ούτε και ακούει τη επικοινωνιακή προπαγάνδα» του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει «λεονταρισμούς» και «ψευτοπαλικαριές» τις προειδοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί μη εφαρμογής των μέτρων εάν πρώτα δεν υπάρξει οριστική λύση για το χρέος.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό, υπογραμμίζει την ανάγκη μείωσης των εισφορών, κατάργησης της διάταξης για τα "μπλοκάκια", βελτίωσης της ανταποδοτικότητας του συστήματος, καθώς και επανεξέτασης και αποκατάστασης της δικαιοσύνης σε κατηγορίες συνταξιούχων όπως χηρείας και αναπηρικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση