Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

  ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ η αντιπολίτευση για το χαράτσι στα ανασφάλιστα...

  Οι κακοί προηγούμενοι όταν μελετούσαν το θέμα των ανασφάλιστων είχαν προβλέψει να στέλνει η ΓΓΠΣ πρώτα ένα προειδοποιητικό μέιλ στους ανασφάλιστους ότι τους εντόπισε, να τους δίνει κάποια διορία να τακτοποιήσουν το θέμα και μετά αν το αυτοκίνητο εξακολουθούσε να είναι ανασφάλιστο και οι πινακίδες δεν είχαν παραδοθεί να επιβάλλει τα πρόστιμα. Γιατί ήταν ανάλγητοι και προσκυνημένοι γερμανοτσολιάδες. Γι'αυτό.
  Οι άιντι μάλε τσικουλατα, τσίκι τα τσίκι τσίκι τσίκι τα "η ελπίδα έρχεται" με τον Γιάνη με ένα ν και λοιπά συντρόφια εντόπισαν ηλεκτρονικά τα ανασφάλιστα και θεώρησαν ότι όλα αυτά τα οχήματα κυκλοφορούν, οπότε πάρε ένα υποχρεωτικό 250άρι για αρχή και μετά έχει ο Θεός. Εμείς το 250άρι να εισπράξουμε και σκασίλα μας αν εσύ το έχεις ακίνητο το όχημα καμιά πεντακοσαριά έτη.
  Κατά παράβαση του νόμου, ο οποίος ορίζει σαφώς ότι υποχρέωση ασφαλιστικής κάλυψης έχει όποιος κινείται επί οδού, οι τσιριζούληδες θεώρησαν όλα τα οχήματα σε κυκλοφορία και πουλάνε σανό στα γίδια ότι πάταξαν τα ανασφάλιστα.
  Το υποχρεωτικό χαράτσι των ανασφάλιστων είναι μία ακόμη φορομπηχτική διάταξη των συριζανελιτών, για να τρέφουν τις στρατιές των Καρανικολάκηδων που έχουν γεμίσει τον τόπο.
  Θεωρώ υποχρεωτικό αφενός η αντιπολίτευση να αντιδράσει ζητώντας το μέιλ που έλαβε ο κοσμος να έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα και όχι τιμωρητικό, αφετέρου οι τσικουλάτα τσίκι τσίκι τα, που ξέρουν από οικονομικά όσο ξέρω εγώ από αστροφυσική, να βγάλουν εγκύκλιο να διευκολύνουν τον κόσμο που είχε οχήματα σε ακινησία να τα τακτοποιήσει. Κι ας βρουν από αλλού εισοδήματα για τους Καρανίκες τους.
  Υ.Γ. Οχι δεν είχα ανασφάλιστο, αλλά πολλοί γνωστοί έφαγαν πρόστιμο για ακινητοποιημένα οχήματα.
  via Ελένη Παπαδοπούλου
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  4 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 19 Ιουν 2017, 6:59:00 π.μ.

  Σοφία Κορφιά κόψε κάτι κόψε.ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, φασίστες για έμενα, θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Σου έχομε να σε τρακάρει αυτοκίνητο ανασφάλιστο και να σε αφήσει ΑΝΆΠΗΡΗ.

  Η πλάκα θα πρέπει να τελειώνει ΌΛΟΙ ξέρουν ότι αν δεν έχεις ασφάλεια ΕΊΣΑΙ ΤΖΙΧΑΤΖΗΣΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ.

  Τα 250 ευρώ πρόστιμο θα έπρεπε να ήταν 2.500 χιλιάδες. Μα δεν έχει να πληρώσει την ασφάλεια!!! να πάει με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας , να πάει με τα πόδια,{γνωστοί μου έχουν ακινητοποίηση τα αυτοκίνητα τους γράφει η ΚΟΡΦΑ.ΣΟΒΑΡΑ!!!ΘΥΜΉΣΟΥ.

  {{Έχει καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας από τη στιγμή που κατέθεσε τις πινακίδες το 2011;

  Εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας, μήπως ο κ. Λιάπης «λησμόνησε» να πληρώσει και τον φόρο πολυτελείας για το τζιπ που κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αττικής για τα έτη 2011, 2012, 2013.

  Από τη στιγμή που προμηθεύτηκε πλαστές πινακίδες, μήπως γνωρίζει κάτι περισσότερο για τη δράση αυτών των κυκλωμάτων;

  Πόσο καιρό κυκλοφορεί το όχημά του χωρίς ασφάλεια;}}}

  ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΚΟΡΦΑ ΠΟΛΎ ΝΑ ΣΕ ΕΊΧΕ ΤΡΑΚΆΡΕΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΈΒΑΖΕ ΣΕ ΌΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΉ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΌ ΚΑΡΌΤΣΙ ,ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ.


  Ανώνυμος είπε... 19 Ιουν 2017, 10:18:00 π.μ.

  Τα "Παραμύθια" Τελείωσαν όπως και η "Ελλάντα" Τους!

  Το "Ελληνικό" Πολιτικό Πολιτειακό Σύστημα είταν ούτως ή άλλος ένα κακόγουστο Παραμύθι με Αποικιοκρατικό Σεναριογράφο και Ηθοποιούς Διάλεκτούς Λακέδες επάνω στην Θεατρική Σανίδα!
  Το Σενάριο "Πρώτη Φορά Αριστερά" των Αποικιοκρατών (ΑγγλοΑμερικανών) με το κερασάκι στην ΣκατόΤουρτα Τους είτανε ο Ψυχάκιας ο Τωρινός!

  Το Βιβλίο Του Σεναριογράφου έχει παραμουχλιάσηει! Παρόλα Ταύτα οι "Ανθρωποι" Του Πνεύματος(;;!!) και Των ... Γραμμάτων (;;!!) Αναπνέουν μέσα και Μαυτήν Την Μούχλα! Σαυτήν Την Χώρα οι Πρωκτολόγοι γίνανε Συνταγματολόγοι και οι Συνταγματολόγοι ο πρωκτός της Μαϊμούς ... Της Γύφτισας Μαϊμούς!!!!! Του Νίκου Γκ. γίνεται: Ελλάδα Ελλάδα (διαγράφεται το Μάνα Του Καημού) Μάνα Του Πρωκτού {Τουλάχιστον μέχρι το 2086!!!}!!!  Υ.Γ.... και όποιος διαφωνεί με τα άνω Είναι μέρος/τμήμα Αυτού Του Ανθελληνικού Βόθρου που ... Αναθυμιάζει Βοθρόμουχλα και οι Βογιάροι με κάλυμμα ΤΩΝ Εσταυρωμένο Λιβανίζουν τον Αυτό Βόθρο ως και ένεκα Τμήμα και Μέρους Αυτού!!!

  Ανώνυμος είπε... 20 Ιουν 2017, 3:18:00 π.μ.

  Το 1998 ύστερα απο σοβαρό ατυχημα παράτησα την μηχανή τρακαρισμενη στον κήπο. Δεν μπορουσα και να ήθελα να την κυκλοφορήσω. Δεν ξαναπληρωσα βεβαια ασφσλεια και τελη κτκλοφοριας και δεν έδωσα πινακίδες γιατί έτσι γουσταρα. Ενωχλουσα κανένα? Ισα ισα μάλιστα που την δηλώνω και στην εφοριακη μου δήλωση. Γιδια ε γιδια. Μνημονια μέχρι να γίνουν και τα παιδιά σας γιουσουφακια των Γερμανών.

  Ανώνυμος είπε... 20 Ιουν 2017, 12:46:00 μ.μ.

  Δεν ξέρω ποια χρονιά ζουν στην Κίνα, εμείς όμως εδώ από το 2015 ζούμε τα χρόνια της κατάκτησης του κράτους από τους συριζανέλ.

  Και να εξηγούμαι, τι συμβαίνει με τον Μαρτίνη και την επιτροπή για την υγεία στην οποία ο μαρτίνης πυροβολεί καθημερινά και κατά ριπάς εναντίων συγκεκριμένων βουλευτών της νέας δημοκρατίας οι οποίοι όμως με τον λόγο τους εδώ και πολύ καιρό είναι κόκκινο πανί για τους συριζανέλ?
  Πώς να συγχωρήσουν τα αριστερά φασιστοειδή το γεγονός ότι στην επιτροπή για τα δάνεια καναλιων και κομμάτων ο Βορίδης τους καταξευτέλησε? Θα τον άφηναν έτσι? ΟΧΙ! Δεν τα σηκώνουν αυτά στο πετσί τους, θα τον λασπώσουν, θα του προσάψουν ως επιλήψιμο για την δημοκρατία μας και το νερό που πίνει, δεν θα τον αφήσουν έτσι! Ο μαρτίνης ένας φυλακισμένος θα πει οτιδήποτε για τον μαγαρίσει με εντολή των συριζανέλ, ο μαρτίνης που είπε στην επιτροπή ότι από τους πρωθυπουργούς που γνώρισε μόνο ο καραμανλής και ο τσίπρας δεν του ζήτησαν ρουσφέτι! Τα φιλαράκια, τα κολητάρια…..αυτός που όταν πυροβολήσει εναντίων κάποιου βουλευτή της αντιπολίτευσης κοιτάζει με μάτι αθώας αλεπούς προς την μεριά του προέδρου της επιτροπής και του πρώτου βουλευτή, από την μεριά του, με τρόπο που ΔΗΛΩΝΕΙ, καλά δεν τα είπα? Πρέπει να είσαστε ευχαριστημένοι!
  Ο μαρτίνης που ως είπε δεν έκανε χρήση του νόμου για να αποφυλακιστεί , διότι είναι υπεράνω? Ή για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ η όποια μαρτυρία του εναντίων συγκεκριμένων βουλευτών πιο πειστική?

  Αλλά να έρθω στο επίσης ζουμερό θέμα για το οποίο η αντιπολίτευση δεν έχει καταλάβει γρι! Ποιος πανηγύριζε στο αεροπλάνο με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στο χέρι, βεβαιώνοντας έτσι την κατάκτηση του συγκροτήματος Λαμπράκη? Ο Καμμένος….. Ποιος χάλασε την δουλειά με το συγκρότημα Λαμπράκη και δεν την πήρε ο κολλητός των συριζανέλ ο Σαβίδης? Ο Μαρινάκης! ε λοιπόν θα τον γαμήσουμε! Έτσι σκέφτηκε ο Καμμένος! Θα βρούμε ένα καταδικασμένο για την υπόθεση αυτή, θα του ΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ, και θα μας πει ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ εναντίων του Μαρινάκη, Θα το φέρουν και προς διερεύνηση - τηλεθέαση σε επιτροπή της Βουλής, ναι και μην σας φαίνεται παράξενο.
  Έτσι απλά, και τα υπόλοιπα ΟΠΟΙΟΣ και να τα πει από τους συριζανέλ είναι αριστερές φασιστοειδείς υποκρισίες. Άσε που μπορεί να καρφώσει τον Δένδια, τον Βορίδη, και τον Γεωργιάδη σαν συμμέτοχους επειδή, ναι επειδή, τρεις μέρες πριν την αποκάλυψη με τα ναρκωτικά, την ίδια μέρα, ό ένας τους πέρασε από την Λεωφόρο Σχιστού, ο άλλος από την Συγγρού, και ο άλλος από την Πανεπιστημίου… τι γύρευαν εκεί? ήταν συμπτωματικό? Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί!  Item Reviewed: ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ η αντιπολίτευση για το χαράτσι στα ανασφάλιστα... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm