GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την κηδεία του πατέρα του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο με πλάνα και φράσεις από όλη την πολιτική διαδρομή του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ανέβασε πριν από λίγο στου...


Ένα βίντεο με πλάνα και φράσεις από όλη την πολιτική διαδρομή του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ανέβασε πριν από λίγο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter και στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος στην κηδεία του πατέρα του, συνόδευσε τις αναρτήσεις του με τη λέξη «Περήφανος».

Δείτε την ανάρτηση:

1 σχόλιο

  1. Φίλε Μανώλη!

    Το κατέβασμα της σημαίας Του Εχθρού Της Ανθρωπότητας μαζί με τον Σιάντα Σε Άφησε Στην Ελληνική Ζωντανή Ιστορία! Άλλωστε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΟΙ! Όπως και η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ! ΜΌΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΈΓΙΝΕ ΑΥΤΌ! ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΕΑΜ/ΕΛΑΣ!

    Αλλά Μανώλη να σε ρωτήσω κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να το ξέρεις καλύτερα από πολλούς:

    ΑΥΤΟΙ ΈΧΟΥΝ και ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ;;;;;;;;;;;

    Τα ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ (και ξέρεις αυτήν την έννοια/φράση!!) ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΩΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ- Ουδείς Άλλος!!!

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ- Απλός ΟΡΚΟΣ ΖΩΗΣ!!!



    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ κ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση