GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός σε λιμάνι της Δανίας - Εκκενώθηκαν όλα τα επιβατικά πλοία

Εκκενώθηκαν όλα τα επιβατικά πλοία στο λιμάνι Ρόντμπι της Δανίας και ανεστάλη η κυκλοφορία στο πορθμείο μεταξύ Δανίας και Γερμανίας έπει...


Εκκενώθηκαν όλα τα επιβατικά πλοία στο λιμάνι Ρόντμπι της Δανίας και ανεστάλη η κυκλοφορία στο πορθμείο μεταξύ Δανίας και Γερμανίας έπειτα απειλητικό τηλεφώνημα, μετέδωσε η εφημερίδα Ekstra Bladet.

Η εταιρία πορθμείων Scandlines ανακοίνωσε σήμερα ότι εκκένωσε όλα τα πορθμεία της στη δανέζικη πόλη Ρόντμπι και ανέστειλε την κυκλοφορία των πορθμείων ανάμεσα στη Δανία και στη Γερμανία για λόγους ασφαλείας έπειτα από τηλεφωνική απειλή.

"Όλα τα δρομολόγια των πορθμείων έχουν ανασταλεί και τα πορθμεία θα εκκενωθούν μόλις η αστυνομία τους επιτρέψει να πάνε στο λιμάνι", δήλωσε εκπρόσωπος της Scandlines. Η τοπική αστυνομία ανέφερε πως η απόφαση για αναστολή των δρομολογίων ελήφθη έπειτα από τηλεφώνημα το οποίο έλαβε, αλλά αρνήθηκε να επεκταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση