GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΨΗΦΙΣΜΑ! ΝΕΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ (από τον δήμο Αθηναίων) για τους συμβασιούχους...

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων εξέδωσε σχεδον ομόφωνα ψήφισμα με το οποίο καλεί την κυβέρνηση να δώσει 'νομοθετική λύση...

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων εξέδωσε σχεδον ομόφωνα ψήφισμα με το οποίο καλεί την κυβέρνηση να δώσει 'νομοθετική λύση' στο ζήτημα των συμβασιούχων. 
Σχεδόν ομόφωνα γιατί εγώ -μόνον- το καταψήφισα.
Εξήγησα τους λόγους: κάθε ιδέα για νομοθετική ρυθμιση είναι ένα πραπλανητικό ευχολόγιο, και γίνεται είτε για λόγους μελλοντικής ψηφοθηρίας και εργαλειακής εκλογικής εκμετάλλευσης των συμβασιούχων, είτε για να κατευναστούν σήμερα οι αντιδράσεις, και αύριο βλέπουμε.
Με αυτήν την πολιτική του κατευνασμού των αντιδράσεων όμως είμαστε εδώ που είμαστε. Οι απόψεις μου είναι σαφείς και ξεκάθαρες και τις εκφράζω συνεχώς όπου πρέπει: το μεγάλο πρόβλημα του Δήμου είναι η αδράνεια έως και παθητική αντίσταση των εργαζομένων σε αυτόν σε κάθε αλλαγή. Χωρίς δυνατότητα απολύσεων, η δυνατότητα προσλήψεων δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αντίθετα το μεγαλώνει. Το αν θα δοθεί η καθαριότητα σε ιδιώτες, κάτι με το οποίο επίσης συμφωνώ, είναι υποσύνολο του προβλήματος, το οποίο είναι συνολικά η κακή ποιότητα των υπηρεσιών, εξ αιτιας και των εργαζομένων στον Δήμο και της παθητικά επιθετικής στάσης τους σε κάθε αλλαγή. Όχι όλων, ασφαλώς όχι, μην σχολιάσετε παιδικά, δεν θα απαντήσω, λυπάμαι.
Δεν θα επεκταθώ σε αυτό, και θα ήθελα να το σεβαστείτε.
Θέλω ωστόσο να σταθώ σε ένα σημείο που εμένα μου φαίνεται ανατριχιαστικά ενδιαφέρον.
Στο περιθώριο της σύνταξης του ψηφίσματος, συζητούσα με συμβούλους και τους έλεγα γιατί τα λέτε αυτά για την νομοθετική ρύθμιση ρε παιδιά, αφού είναι αντισυταγματικά, το ξέρετε, Μου απάντησαν ε, εντάξει μωρέ, το ξέρουμε το κολπο, ας νομοθετήσει αντισυνταγματικά η κυρίαρχη Κυβέρνηση, έτσι την αποκάλεσαν, ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται οι συμβασιουχοι, και όταν ο νόμος ακυρωθεί, σε ένα χρόνο, θα δούμε.
Δεν ξέρω, και δεν με νοιάζει πιά, αν συνειδητοποιουν τι λένε.
Λένε ότι μιά Κυβέρνηση είναι πάνω κι από μιά καταστατική Βουλή. Λένε ότι μιά κυβέρνηση είναι μιά πραξικοπηματική λαϊκή εξουσία. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτο το λένε χωρίς να συναισθανονται τι λένε άνθρωποι από όλο σχεδόν το φάσμα.
Αυτό το βρίσκω ανατριχιαστικό.

4 σχόλια

  1. Οι άνθρωποι της κυβέρνησης είναι για γέλια και κλάματα απορώ πως και δεν τους έχει πάρει με της ντομάτες ο κόσμος ΔΥΟ ΜΊΣΗ ΧΡΟΝΙΆ και δεν μπορούν να ξηλώσουν τους γκεσταπίτες της Ελλάδος.... Ποιος πήγε στο Ελεγκτικό Συνέδριο μα ο Γιώργος Πατούλης ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου,που εκλέγεται από το 2006 και είναι και ισόβιος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ΟΎΤΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΝΑ ΉΤΑΝ ... Αυτός ο καρά φιλελες δημιούργησε όλο το θέμα...

    Η δικαιοσύνη ,άλλοι ξεφτιλισμένοι και ΑΥΤΟΊ ,ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ όταν θίγουν φτωχούς ανθρώπους ΚΑΙ ΦΩΝΆΖΕΙ η Ν.Δ για το σύνταγμα και τους νόμους ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ πόσες αποφάσεις Έχουν βγάλει μερικοί υπερήφανοι δικαστές κατά του ΚΡΑΤΟΥΣ και δεν τηρούνται;;;

    Ο Αυτιας είναι ο καλύτερος πασαδόρος της Ν.Δ και του Μητσοτάκη όμως να το ξαναγράψω να ψάξουν να δούνε πόσες ανανέωσης έχει κάνει ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ σε φτωχούς ανθρώπους;; ΟΎΤΕ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΆΞΙΟΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

    Νομικά τώρα: Απόφαση το δικαστηρίου του Λουξεμβούργου {όχι της Βενεζουέλας} άνθρωποι που εργάζονται με συμβάσεις εργασίας σε υποδομές του ΚΡΑΤΟΥΣ για θέματα υγείας μετά την πρώτη ανανέωση ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ υπάλληλοι άλλα η σύμβαση τους ΓΊΝΕΤΕ αορίστου χρόνου...τέλια και παύλα...

    Όμως οι λαίλαπα του φιλελευθερισμού ΘΈΛΕΙ τα σκουπίδια, διοτι τα σκουπίδια είναι εμπόρευμα , διοτι για να τα συλλέξουν κοστίζουν το τριπλάσιο πόσο, τόσα παίρνουν ΈΤΣΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ γίνονται αφεντικά και το κέρδος τεράστιο από τα σκουπίδια ...Η ΣΟΥΗΔΊΑ ψάχνει να εισάγει σκουπιδα για ενεργεία !!!!!..


    ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΞΈΝΟ ΤΎΠΟ, ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΞΈΝΟ ΚΑΝΈΝΑ ΜΜΕ..ΚΑΙ ΧΈΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΙΆ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Μελίνα Δασκαλάκη ΥΠΑΡΧΉ σύνταγμα στην ΕΛΛΆΔΑ;;; σωπαίνω να μην βρίσω και εσένα και το ΣΎΝΤΑΓΜΑ....περιμένω να πέσει και αυτή η κυβέρνηση διοτι αυτό της αξίζει για να γίνει ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΆ ΜΟΥ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι του συστήματος αθώοι! Απαλλάχθηκε με βούλευμα για την υπόθεση του προστίμου η Σαββαΐδου...κάτι σαν τον άντρα της Μπακογιάννη και συνεταίρος του Μαρινάκη που ξέχασε ο φουκαράς να δηλώσει ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΔΟΛΆΡΙΑ..

    Σε βάρος της πρώην γενικής γραμματέως εσόδων Αικατερίνης Σαββαΐδου είχε απαγγελθεί κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα απιστίας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου

    Σε απαλλακτική κρίση κατέληξε με βούλευμά του το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας για την πρώην γενική γραμματέα εσόδων, Αικατερίνη Σαββαΐδου, σε βάρος της οποίας είχε απαγγελθεί κακουργηματική κατηγορία για απόπειρα απιστίας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.


    Ειδικότερα, η κατηγορία αφορά στην απόφαση που εξέδωσε η πρώην γενική γραμματέας Εσόδων με την οποία «πάγωσε», μέσω επανελέγχου πρόστιμο 78.000.000 ευρώ, το οποίο επιβλήθηκε στην εταιρία GENNET.

    Με το ίδιο βούλευμα (1190/2017) απαλλάσσεται από την κατηγορία που αντιμετώπιζε ο κύριος μέτοχος της εταιρίας Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης.


    Τέλος, το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να διαβιβάσει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών το «υπόμνημα-αναφορά-αίτημα για άσκηση ποινικής δίωξης» του κ. Τσουκαλίδη που κατέθεσε σε ανακριτή διαφθοράς τον Ιανουάριο του 2017.

    Το υπόμνημα αφορά σε τυχόν ποινικές ευθύνες των ελεγκτών που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο και φέρεται να καταγγέλλονται πως δεν ενημέρωσαν εγκαίρως για τα αποτελέσματά του.


    ΖΉΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ...ΖΉΤΩ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ..ΖΗΤΩ ΤΙ ΆΛΛΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλέξη άστα και βράστα!

    Είσαι εκτός Πραγματικότητας! Τόσο Κοινωνικής όσο και Πολιτικής!
    Αλλά Αυτό και Αυτά Είναι τα Χαρακτηριστικά ΤΩΝ Αποικιοκρατούμενων Λακέδων μιας πολύς ξεπεσμένης Αποικίας! Αλλά να είσουν μόνο Εσύ πάει στο διάολο Αλλά Είσαστε Όλοι Σας ή Ίδια Δομή Αυτής Της Σαπιλοβοθρήλας που το Παίζει Κυρίαρχο Κράτος και Κυρίαρχος Λαός!
    Εδώ το Ψάρι Δεν βρωμά από το κεφάλι αλλά έχει Όλο Βοθροσαπίσηει!
    Εσείς ΌΛΟΙ Είσαστε Φωστήρες Στην Υπότελεια Στην Υποταγή και Στην (ήδη) Υποδούλωσης Της Χώρας και Του Λαού Της! Αξιοι Λακέδες!

    Και να Ξέρουν Ολοι: Όπως Είναι Στην Πολιτική οι Λακέδες Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! Ανωστοι Αγευστοι Ανίκανοι Ανοργασμικοί Ανώμαλοι Ακοινώνιτοι Αστοιχείωτοι και Αυτιστικοί!!!

    Δεν Διαφέρουν από Τον "Αρχιραβίνο" που τολμά να ξεστομά (Βλ. κάτωθεν) Ασυναρτησείες λές και μόλις είρθε από κάποιο Αστρικό Νεφέλωμα στην ... Ελλάδα! Παραθέτουμε:

    Αυτά Είπε ο Αρχή Φαρισσαίως Σιωνιστής Κοτσαμπάσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Τα Κατάλοιπα που μας ταλανίζουν μέχρι σήμερα! Είναι ένας Από Τους Πυλώνες Του Ανθελληνικού Συστήματος μέχρι Σήμερα! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ!!!

    Σας Παραθέτουμε Τον Φαρισσαϊσμό Τους Την Ψυχική και Πνευματική Βρωμιά Τους:

    «Μας χρειάζεται ο φιλόσοφος γιατρός, ο στοχαστής, ο ενάρετος. Τέτοια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά της ηθικής της υγείας», και πρόσθεσε ότι «αυτό που πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι η προσήλωση μας στο αγαθό της ζωής και αυτό δεν μπορεί ποτέ να θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους και της οικονομικής σκοπιμότητας», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων.



    Υ.Γ. Εάν Αυτός Έχει Σχέση ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ τότε Εμείς Είμαστε Τουλάχιστον ... Ανθέλληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση