GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν

Βέβαιος πως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του ...


Βέβαιος πως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλία.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το πρωί το δημαρχείο της Πύλης Τρικάλων, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και πως εγκλώβισε τη χώρα σε μια παρατεταμένη λιτότητα, ενώ ισχυρίστηκε πως η ΝΔ έχει σχέδιο για να τη βγάλει από την κρίση.
«Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται. Δεν μένουμε στο μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα. Απλώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι η πλειοψηφία του λαού θα αγκαλιάσει την πρότασή μας. Θα κερδίσουμε τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι χρειάζεται ένας δυναμικός μετασχηματισμός του για να γίνει πυλώνας ανάπτυξης, προσθέτοντας πως θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση στους ορεινούς δήμους. Για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στους δήμους, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη και σημείωσε χαρακτηριστικά: «θέλουμε να δώσουμε αρμοδιότητες στους δήμους. Οι προτεινόμενες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση θα μας βρουν κάθετα αντίθετους. Η απλή αναλογική θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ακυβερνησία».

2 σχόλια

  1. Kyriakouli διάβασε να μάθεις! Και μεταξύ μας Είσαι μια Σύνθεση μεταξύ Τζέφρη και Αλέξη! Άρα ... 5 φορές Ανίκανοι!!!

    Διάβασε να μάθεις και άσε τα ΒρετανικοΑποικιοκρατικά Scools Σου τα Ανθελληνικά!
    Εμείς Εσάς Από τα Αλλοδαπά Scools Σας βάζουμε να πουλάτε τα κλεμμένα μας στο Μοναστηράκι και μετά Σας πουλάμε και Σας για 3,60 για να Σας .... ξεφορτωθούμε!


    Διάβασε ρε Μπίμπο:



    Αλέξη άστα και βράστα!

    Είσαι εκτός Πραγματικότητας! Τόσο Κοινωνικής όσο και Πολιτικής!
    Αλλά Αυτό και Αυτά Είναι τα Χαρακτηριστικά ΤΩΝ Αποικιοκρατούμενων Λακέδων μιας πολύς ξεπεσμένης Αποικίας! Αλλά να είσουν μόνο Εσύ πάει στο διάολο Αλλά Είσαστε Όλοι Σας ή Ίδια Δομή Αυτής Της Σαπιλοβοθρήλας που το Παίζει Κυρίαρχο Κράτος και Κυρίαρχος Λαός!
    Εδώ το Ψάρι Δεν βρωμά από το κεφάλι αλλά έχει Όλο Βοθροσαπίσηει!
    Εσείς ΌΛΟΙ Είσαστε Φωστήρες Στην Υπότελεια Στην Υποταγή και Στην (ήδη) Υποδούλωσης Της Χώρας και Του Λαού Της! Αξιοι Λακέδες!

    Και να Ξέρουν Ολοι: Όπως Είναι Στην Πολιτική οι Λακέδες Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! Ανωστοι Αγευστοι Ανίκανοι Ανοργασμικοί Ανώμαλοι Ακοινώνιτοι Αστοιχείωτοι και Αυτιστικοί!!!

    Δεν Διαφέρουν από Τον "Αρχιραβίνο" που τολμά να ξεστομά (Βλ. κάτωθεν) Ασυναρτησείες λές και μόλις είρθε από κάποιο Αστρικό Νεφέλωμα στην ... Ελλάδα! Παραθέτουμε:

    Αυτά Είπε ο Αρχή Φαρισσαίως Σιωνιστής Κοτσαμπάσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Τα Κατάλοιπα που μας ταλανίζουν μέχρι σήμερα! Είναι ένας Από Τους Πυλώνες Του Ανθελληνικού Συστήματος μέχρι Σήμερα! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ!!!

    Σας Παραθέτουμε Τον Φαρισσαϊσμό Τους Την Ψυχική και Πνευματική Βρωμιά Τους:

    «Μας χρειάζεται ο φιλόσοφος γιατρός, ο στοχαστής, ο ενάρετος. Τέτοια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά της ηθικής της υγείας», και πρόσθεσε ότι «αυτό που πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι η προσήλωση μας στο αγαθό της ζωής και αυτό δεν μπορεί ποτέ να θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους και της οικονομικής σκοπιμότητας», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων.



    Υ.Γ. Εάν Αυτός Έχει Σχέση ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ τότε Εμείς Είμαστε Τουλάχιστον ... Ανθέλληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς πυξίδα...

    «Αλλάζουν όλα, τα οικονομικά κέντρα πήραν το πάνω χέρι, τελείωσαν με τον κομμουνισμό και τώρα τελειώνουν και με τον σοσιαλισμό!».

    Κι όταν αυθορμήτως ρώτησα μα οι πολιτικοί δεν θα αντιδράσουν; Απάντησε έντονα: «Ποιοι ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ;..Αυτοί δεν θα υπάρχουν... Θα είναι κατασκευασμένοι»!»

    Η παραπάνω στιχομυθία έγινε το καλοκαίρι του 1995 μεταξύ του Α. Παπανδρέου και του Τηλέμαχου Χυτήρη, κατά τις εργασίες μιας Συνόδου κορυφής της Ε. Ένωσης...
    Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έπεσε έξω στις προβλέψεις του... Το ζούμε, είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού...

    Αν αποπειραθούμε να κάνουμε μια βαθύτερη ενδοσκόπηση για το τι μας συμβαίνει, θα διαπιστώσουμε ότι την πολιτική ΠΑΡΆΔΟΣΗ του ελληνικού λαού, είχε προηγηθεί η πνευματική... Η παράδοση του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ... Αυτή ξεκίνησε από τα χρόνια της ευημερίας. «Θα σε κάνω πλούσιο με το χρηματιστήριο», «θα σε δανείζω για να καταναλώνεις», «θα σε βρω αργομισθία στο δημόσιο για να μην δουλεύεις».

    Αυτό συνεχίστηκε στα χρόνια της κρίσης με άλλη μορφή: «Να ΣΏΣΩ οτιδήποτε δεν σώζεται», «να ΚΡΥΨΩ τα λεφτά μου στο στρώμα», «Θα τα ξοδέψω για να μην τα πάρουν οι τράπεζες», κ,α.

    Γενικά η ΣΚΕΨΗ του Έλληνα είχε παραδοθεί, είχε απορρίψει κάθε τι ευγενικό... Όπως γράφει ο αμερικανός δημοσιογράφος Ρόμπεν Κόπλαν (Η ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΗ ΑΝΑΡΧΊΑ), «Όσο πιο πολλά διαθέτεις, τόσο μεγαλύτερους συμβιβασμούς κάνεις για να τα διατηρήσεις».

    Οι Έλληνες λοιπόν, -ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΗΓΕΣΙΑΣ - έχουμε σχεδόν παραδοθεί... Οι πολιτικοί ζητούν από το λαό ΣΕΒΑΣΜΌ με βάρος το αξίωμα που διέθεταν πριν δέκα χρόνια..

    Αλλά πως να ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΈΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΈΝΟ ΠΟΛΊΤΙΚΟ ΚΌΣΜΟ ο οποίος βουλιάζει στα ρηχά. Πώς να προσεγγίσεις ένα κοινωνικό σώμα που μέλημα είναι, το σώμα του, τα τατουάζ και τα πάθη του.

    Σ’ αυτή τη φάση, αλλού οι Έλληνες, αλλού το πλοίο... Αν δεν ήμασταν τόσο παραδομένοι, δεν θα γινόμασταν «ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙΑ» του κάθε Σόιμπλε..

    Διερχόμαστε μια ακόμα φάση παρακμής του Ελληνισμού στην μακραίωνη ιστορία του. Κι άλλη φορά ανασυνταχθήκαμε πετώντας τα κουρέλια από πάνω μας. Αυτή όμως είναι η πιο κρίσιμη στιγμή. Λαοί χωρίς αυτογνωσία, χωρίς ιδέα στόχο, κινδυνεύουν -στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε- με εξαφάνιση στο νέο κόσμο που αναδύεται.

    Δεν γίνεται να συνεχίσουμε για πολύ ακόμα έτσι... Το ζήτημα είναι να αποκτήσουμε στόχους, να επιλέγουμε σωστή ΗΓΕΣΊΑ που θα αγωνίζεται για το καλό της πατρίδας και του λαού...ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση