GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας ετοιμάζεται η κυβέρνηση για τα χειρότερα...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας. Πολιτική λύση φαίνεται να αναζητά η κυβέρνηση στην σύνοδο κορυφής στις 22 Ιουνίου για το θέμα του χρέους. Μία...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας.

Πολιτική λύση φαίνεται να αναζητά η κυβέρνηση στην σύνοδο κορυφής στις 22 Ιουνίου για το θέμα του χρέους. Μία λύση που είναι "εκτός ατζέντας" αφού στις συνόδους κορυφής δεν συζητιόνται θέματα οικονομίας πόσο μάλλον το Ελληνικό χρέος.

Η κυβέρνηση περνά και πάλι στο 2015 αφού έχασε το... ναι της Ευρώπης. Το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό με τα τρία "όχι" από την Ευρώπη:

Να μην πάρει η ελληνική πλευρά ρύθμιση χρέους.
Το ΔΝΤ να ενταχθεί στο πρόγραμμα, χωρίς όμως συμμετοχή σε δανειακές συμβάσεις.
Να απομακρύνεται η συμμετοχή στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.


Εξελίξεις καθόλου ευνοϊκές για την Ελλάδα.
Διότι ακόμα και να βγούμε στις αγορές το επιτόκιο θα φθάσει και θα ξεπεράσει το 7% .
Σενάρια για το αδιέξοδο της κυβέρνησης για δημοψήφισμα και άλλα τέτοια δημιουργούν κλίμα πολιτικής αστάθειας σε όλα τα επίπεδα. Αφού θεωρούν ότι η εκταμίευση των 7 δις ευρώ δηλαδή της τελευταίας δόσης δεν λύνει το πρόβλημα αφού τα αδιέξοδα παραμένουν για μετά τις γερμανικές εκλογές με το χρέος.
Έτσι ακούγονται σενάρια οικουμενικής ακόμα και εκλογών,
Η κυβέρνηση μετά τις γραβάτες, εισπράττει τώρα μια αρνητική ρητορική για το χρέος, χωρίς να μπορεί να την διαχειριστεί και την οποία η ίδια την προκάλεσε!
Αυτό το αποδεικνύουν οι διαφορετικές δηλώσεις μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης όπου συνεχώς αναδιπλώνονται μετά τα όσα δηλώνουν οι δανειστές μας.

Είναι σίγουρο πια ότι τα χρέος ανοίγει μια νέα κατάσταση με πολιτικές προεκτάσεις

1 σχόλιο

 1. Don't worry, be happy!!!

  Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

  Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

  Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

  Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
  Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

  Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

  Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


  Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

  Και Σας χαρίζουμε Το:

  ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση