Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Τα διόδια στην Εγνατία θα καταργηθούν μόλις ισχύσει το αναλογικό σύστημα


  «Μνημονιακή δέσμευση», χαρακτήρισε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης τη λειτουργία νέων σταθμών στην Εγνατία Οδό, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ισχύσει το αναλογικό σύστημα διοδίων, τότε αυτοί θα ξηλωθούν.
  Ο κ. Μορφίδης ανέφερε στην τηλεόραση του Σκάι  ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε, σε αυτή τη φάση, θα εγκατασταθούν, με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα».
  Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε ενδεχόμενο κίνημα «Δεν πληρώνω», από τους κατοίκους της Καβάλας, οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή διοδίων στην Εγνατία Οδό.
  Ο βουλευτής, ρωτήθηκε «αν η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό» ο Κώστας Μορφίδης απάντησε ότι θα ήταν «μαζί τους!».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Τα διόδια στην Εγνατία θα καταργηθούν μόλις ισχύσει το αναλογικό σύστημα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr