GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Τα διόδια στην Εγνατία θα καταργηθούν μόλις ισχύσει το αναλογικό σύστημα

«Μνημονιακή δέσμευση», χαρακτήρισε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης τη λειτουργία νέων σταθμών στην Εγνατία Οδό, αλλά σύ...


«Μνημονιακή δέσμευση», χαρακτήρισε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης τη λειτουργία νέων σταθμών στην Εγνατία Οδό, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ισχύσει το αναλογικό σύστημα διοδίων, τότε αυτοί θα ξηλωθούν.
Ο κ. Μορφίδης ανέφερε στην τηλεόραση του Σκάι  ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε, σε αυτή τη φάση, θα εγκατασταθούν, με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα».
Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε ενδεχόμενο κίνημα «Δεν πληρώνω», από τους κατοίκους της Καβάλας, οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή διοδίων στην Εγνατία Οδό.
Ο βουλευτής, ρωτήθηκε «αν η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό» ο Κώστας Μορφίδης απάντησε ότι θα ήταν «μαζί τους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση