Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

  Τσίπρας: «Εξαιρετικό» το εκλογικό αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών


  «Πριν δυο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του...»

  Με ανάρτηση στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζει εξαιρετικό το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών και υπογραμμίζει πως η Αριστερά μπορεί να εμπνεύσει, ενώ σημειώνει πως στις εκλογές δεν αποφασίζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά οι ψηφοφόροι και ειδικά οι νέοι. Ο έλληνας πρωθυπουργός, δίνει συγχαρητήρια στον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν τον οποίο χαρακτηρίζει φίλο.

  Ο πρωθυπουργός, με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις, γράφει πως ούτε οι εκφραστές του Νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας ούτε ο δεξιός λαϊκισμός μπορούν να δώσουν ελπίδα στους λαούς.

  Σε άλλη ανάρτηση του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφήνει αιχμές για τις δημοσκοπήσεις γράφοντας, ότι «πριν δυο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς».

  Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του φίλου @jeremycorbyn. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς. #GE2017 (1/3)

  — Alexis Tsipras (@atsipras) 9 Ιουνίου 2017

  Πριν δύο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι. (2/3)

  — Alexis Tsipras (@atsipras) 9 Ιουνίου 2017

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τσίπρας: «Εξαιρετικό» το εκλογικό αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών Rating: 5 Reviewed By: Press- gr