GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αυτοψία» Μητσοτάκη σε Λέσβο και Αμύνταιο

Επίσκεψη την Πέμπτη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ζημιές από τον σεισμό και την κατολίσθηση στο ορυχέιο Στη Λέσβο θα ...


Επίσκεψη την Πέμπτη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ζημιές από τον σεισμό και την κατολίσθηση στο ορυχέιο

Στη Λέσβο θα μεταβεί αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον χθεσινό σεισμό και τις ανάγκες των πληγέντων, μαζί με τον αρμόδιο τομεάρχης της ΝΔ, βουλευτής Σερρών, Κώστα Καραμανλή.

«Η προσοχή μας είναι στραμμένη στους πολίτες της Λέσβου που δοκιμάζονται. Είμαστε κοντά τους. Επιτελείο του κόμματος μεταβαίνει εκεί» έγραψε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter.

Νωρίς το απόγευμα, αύριο, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Αμύνταιο για να δει από κοντά το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσε στην περιοχή η κατολίσθηση στο ορυχείο της ΔΕΗ και να ενημερωθεί για τις συνέπειες στις τοπικές κοινωνίες, τη ΔΕΗ και την ενεργειακή ευστάθεια της χώρας.

1 σχόλιο

  1. Οι Σεισμόπληκτοι θα Δικαιωθούν μετά το ... 2060!
    Διότι προτεραιώότητα έχουν οι ξένες τράπεζες και τα ξένα Funds!
    Και Πρωτού και εφόσον Πλήξουν οι Σεισμόπληκτοι θα την ... "κάνουν" για ... όξω! Ήδη οι πρώτοι Νέοι/Νέες ετοιμάζουν τα βαλιτσάκια τους! Δεν χρειάζονται καν βαλίτσες διότι Αυτά που Έχουν Είναι Λίγα και μηδέν Είναι το Μέλλον Τους!

    Καλή Αντάμωση Σε Αγγλία Γαλλία Γερμανία Ολλανδία και εκτός Ευρώπης!!!

    Και για Αυτούς που θα φύγουν να ξέρετε ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΝΙΑ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ!

    Άλλωστε Ο "Εθνικός Υμνος" των Ξενιτεμένων/"Διωγμένων"/Εξανδραποδισμένων Είναι το: Το Ψωμί Της Ξενιτιάς Είναι Πικρό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση