GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με τον Γενς Βάιντμαν - ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη για τον εορτασμό των 60 της χρόνων, συμμετείχ...


Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη για τον εορτασμό των 60 της χρόνων, συμμετείχε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Καραμούζη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank κ. Αρτέμη Θεοδωρίδη και την Γενική Γραμματέα της ΕΕΤ κα. Χαρούλα Απαλαγάκη.
Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον επικεφαλής της Bundesbank κ. Jens Weidmann, σε ειδικά προγραμματισμένη συνάντηση, θέματα που αφορούν στην πορεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας.
O πρόεδρος της ΕΕΤ κ. Ν. Καραμούζης δήλωσε: "Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα συνεχίσει την υλοποίηση προγράμματος πρωτοβουλιών κι ευρύτερης ενημέρωσης κρίσιμων φορέων και προσωπικοτήτων εντός και εκτός Ελλάδος, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, την προσέλκυση επενδύσεων και την παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ελληνική οικονομία".

1 σχόλιο

  1. Συναντιώνται οι "Υπεύθηυνοι" της "Ελληνικής" Ένωσης Τραπεζών με τον Γενς Βάιτνμαν!!!


    ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΆ!
    Για να τελειώνουμε με τον Γκαιμπελισμό ΌΛΩΝ ΣΑΣ!

    Σας παραθέτουμε την "Σχεση" του Marx με τον Bruno Bauer το 1843!!!

    ΜΕ ΘΕΜΑ: Die Judenfrage (Οι Ανίκανοι τόσο της Αριστεράς όσο και της Κουμουνιστικής Αριστεράς το μετάφραζαν "Το Εβραϊκό Ζήτημα" ΛΑΘΟΣ!!! ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ: "ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ"!!!

    Τεράστια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Άλλωστε Σαυτήν την "ΔΙΑΦΟΡΑ" Πέσανε στην λούμπα το KPD (Κ.Κ.ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ [υπόψιν το KPD είναι Απαγορευμένο μετά το 1945 από τους Αμερικανούς/ΝΑΤΟ ενώ επιτρέπουν το DKP/Γερμανικό Κουμ. Κόμμα!]) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!
    Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΤΗΝ "ΙΕΡΑΣΜΙΑΚΗ" ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!

    Σας παραθέτουμε το Original κείμενο Marx και Bruno Bauer 1843 Braunschweig:


    ......... Sobald es der Gesellschaft gelingt, das empirische Wesen des Judentums, den Schacher und seine Voraussetzungen aufzuheben, ist der Jude unmöglich geworden, weil sein Bewußtsein keinen Gegenstand mehr hat, weil die subjektive Basis des Judentums, das praktische Bedürfnis vermenschlicht, weil der Konflikt der individuell-sinnlichen Existenz mit der Gattungsexistenz des Menschen aufgehoben ist.

    (Κλειδί Είναι) Die gesellschaftliche Emanzipation des Juden ist die Emanzipation der Gesellschaft vom Judentum.




    1. Υ.Γ. Είτε Σας Αρέσει Είτε Όχι ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

    2. Υ.Γ. Die Judenfrage Στην Ελλάδα θα την Αφήσουμε Στα Καπιταλοναζιστικοφασιστικά γουρούνια;; Βλ. "Ο Μεγάλος Δικτάτωρ" του Τσάρλι Τσάπλιν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση