GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άντρες έτοιμοι για... οντισιόν

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Ακόμα και λίγο μετά από επέμβαση που έκανα, σου γράφω με ράμματα στην πλάτη Ατ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ακόμα και λίγο μετά από επέμβαση που έκανα, σου γράφω με ράμματα στην πλάτη Ατζέντα, τι άλλο θες; Άκου τι αλίευσα. Οι ακάματοι καλλιτεχνικά Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου «επιστρέφουν» στους σαρωτικούς «Άντρες» τους.

Έγκυρες πηγές μου λένε πως το δίδυμο θα βγάλει σε συνεργασία με τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη σε χειμερινή περιοδεία την μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του "Άντρες έτοιμοι για όλα" και δη με ισχυρότατο θίασο. Έκλεισαν από ότι έμαθα τους άξιους Αντώνη Καφετζόπουλο, Κώστα Ευρυπιώτη, Σοφία Βογιατζάκη, Βασίλη Κούκουρα, Βάνα Ραμπότα, Δήμητρα Παπαδήμα και Χρήστο Γιάνναρη και κάνουν και οντισιόν. Ναι, ναι μάθε ότι ετοιμάζεται ανοιχτή ακρόαση για την σπαρταριστή αυτή κωμωδία, που θα γίνει στο θέατρο Ακροπόλ την Τρίτη 4 Ιουλίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Προσκαλούνται άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας 20 ετών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα. Με το καλό λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση