GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντάουνινγκ Στριτ διαψεύδει ότι αναβάλλεται η επίσκεψη Τραμπ στη Βρετανία

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα σχέδια για την επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία, ανακοίνωσε η Ντάουνινγ...


Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα σχέδια για την επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian ότι το ταξίδι αυτό αναβλήθηκε.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη έναν μη κατονομαζόμενο σύμβουλο της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι ανέφερε στον ιστότοπό της ότι ο Τραμπ της είπε πρόσφατα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ότι δεν επιθυμεί να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι μέχρι το βρετανικό κοινό να στηρίξει την επίσκεψή του.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε εικασίες γύρω από το περιεχόμενο ιδιωτικών τηλεφωνικών συνομιλιών. Η βασίλισσα έστειλε μια πρόσκληση στον πρόεδρο Τραμπ να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε αυτά τα σχέδια"», είπε μία εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση