GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ! Ο ΣΟΥΡΛΑΣ διαψεύδει τον Καμμένο...

Τις αναφορές του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στηΒουλή  για τη στάση της Ν.Δ. στο σκάνδαλο Κοσκωτά διέψευσε με γραπτή του ανακ...

Τις αναφορές του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στηΒουλή  για τη στάση της Ν.Δ. στο σκάνδαλο Κοσκωτά διέψευσε με γραπτή του ανακοίνωση ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γεώργιος Σούρλας. 
Ο κ. Σούρλας ανέφερε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα ισχυρίστηκε από το βήμα της Βουλής ο κ. Καμμένος, περί κλήσης του από τη Ν.Δ. να ανακαλέσει ερώτηση που κατέθεσε για τον Κοσκωτά το 1998, καθώς και περί έκδοσης ανακοίνωσης που ανέφερε πως η εν λόγω ερώτηση ήταν προσωπική πρωτοβουλία του κ. Σούρλα και όχι της Ν.Δ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σούρλα:
«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα όσα ανέφερε σχετικά με τον Κοσκωτά και την ερώτηση που είχα καταθέσει τον Ιανουάριο του 1998 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος, στην απάντησή του, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου σε ερώτηση του Άδ. Γεωργιάδη.
Συγκεκριμένα:
Είναι παντελώς ανακριβές το ότι κλήθηκα από τη Ν.Δ. να ανακαλέσω την ερώτηση που κατέθεσα – η οποία, σημειωτέον, όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά απαντήθηκε από 5 συναρμόδιους Υπουργούς.
Είναι παντελώς ανακριβές, ότι εκδόθηκε ανακοίνωση που ανέφερε ότι δεν είχα σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι ήταν προσωπική μου πρωτοβουλία.
Τέλος, όχι μόνο δεν συνέβησαν όλα όσα αναφέρει ο κ. Π. Καμμένος, αλλά στην δραματική συνέχεια του σκανδάλου Κοσκωτά, ο εκλιπών πρόεδρος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξήρε την πρωτοβουλία αυτή, που όπως έλεγε δημόσια, όχι μόνο τιμά την παράταξη της Ν.Δ., αλλά το σύνολο του πολιτικού κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση