GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βοήθεια! Eίμαστε στον 23ο όροφο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ»

Η Ράνια Ίμπρχαμ ανέβασε ζωντανά στο Facebook την προσπάθεια να σωθεί. Τις στιγμές τρόμου και αγωνίας που έζησαν οι κάτοικο...


Η Ράνια Ίμπρχαμ ανέβασε ζωντανά στο Facebook την προσπάθεια να σωθεί.

Τις στιγμές τρόμου και αγωνίας που έζησαν οι κάτοικοι που εγκλωβίστηκαν μέσα στο φλεγόμενο ουρανοξύστη του Λονδίνου, φέρνει στο φως βίντεο που ανέβασε live στο Facebook μία 30χρονη γυναίκα, την ώρα που προσπαθούσε να σωθεί.

Η Ράνια Ίμπρχαμ φαίνεται πίσω από την πόρτα του διαμερίσματός της, με τον διάδρομο που οδηγεί στο σπίτι της να έχει γεμίσει καπνούς.

Η  30χρονη να ανοίγει την πόρτα και καλεί μέσα στο σπίτι της κάποιους από τους ενοίκους το κτιρίου. Εκτός από το «ελάτε μέσα», ακούγεται και μια άλλη γυναίκα να τη συμβουλεύει να φύγει από την πόρτα, γιατί «δεν θα σου κάνει καλό να βρίσκεσαι εδώ. Δεν θα μπορείς να ανασάνεις. Έχεις παιδιά. Ούτε αυτά θα μπορούν να ανασάνουν».

Στη συνέχεια προσεύχεται για να σωθεί, αλλά η προσευχή διακόπτεται από τον βήχα που της προκάλεσε ο καπνός.

Προς το τέλος του βίντεο βγαίνει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της και βλέποντας πυροσβεστικά κάτω στον δρόμο αρχίζει να φωνάζει «είμαστε εγκλωβισμένοι στον 23ο όροφο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ».

Το βίντεο μεταδόθηκε στις 1:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης, περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Ράνια αγνοείται….

Οι νεκροί από την πυρκαγιά έχουν φτάσει τους 17 όμως ακόμα υπάρχουν δεκάδες αγνοούμενοι μέσα στο κτίριο που όσο περνάνε οι ώρες λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί...

1 σχόλιο

  1. Είναι Τρομοκρατική Κοινή Ενέργεια από Ισλαμοφασίστες και Ναζιζοφασίστας της Αγγλίας για δημιουργίας Εμφυλιοπολεμικών Καταστάσεων!

    Άλλωστε Αυτό το δήλωσαν σε Video εδώ και μερικές χρόνια οι Μισθοφόροι του Αμερικάνικου ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικού Φασισμού!

    Όποιος δεν το βλέπει ή ΜΚΟ Είναι η Πράκτορας Καλυμένος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση