GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΟΥΒΕΛΗ! Η...τραπεζίτισσα με τα Gucci: «Ναι, παίρνω μισθό 270.000 ευρώ!»

Ηταν σίγουρα μια από τις πιο καυτές ακροάσεις στη Βουλή των τελευταίων ημερών. Άλλωστε απέναντι από τους βουλευτές και τους υπουργούς εί...

Ηταν σίγουρα μια από τις πιο καυτές ακροάσεις στη Βουλή των τελευταίων ημερών. Άλλωστε απέναντι από τους βουλευτές και τους υπουργούς είχαν κληθεί να παρουσιάσουν τις θέσεις της η ηγεσία του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Ο πρόεδρος του κ. Γ. Διαμαντόπουλος και, κυρίως, η νέα του CEO, η κα Ράνια Αικατερινάρη. 

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με τον τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστο Σταϊκούρα, να υπενθυμίζει πως στο Υπερταμείο περνούν τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Δημοσίου για 99 χρόνια. Και όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα για των μισθών των ηγεσίας του Ταμείου.
Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, ο μισθός της κ. Αικατερινάρη ανέρχεται σε 270.000 ευρώ. Κάτι που δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβεβαιώσει και η ίδια:
«Ναι ο μισθός μου είναι αυτός που είπατε, 270.000 ευρώ!».

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι κατακριτέο καθώς είναι μια θέση που έχει μεγάλες ευθύνες και το δημόσιο είναι υποχρεωμένο να δίνει καλούς μισθούς.

Η αριστερή τραπεζίτης με τα ακριβά γούστα
Ποια είναι όμως η Κα Ράνια Αικατερινάρη; Κόρη της πρώην βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη, η 45χρονη Ράνια Αικατερινάρη έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και MBA στο City University της Βρετανίας.
Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η επαγγελματική της πορεία. Η κα Αικατερινάρη έχει εργαστεί σε μεγάλες τράπεζες όπως η BNP Paribas, η Eurobank και η Deutsche Bank. Αλλά και στη ΔΕΗ, ως αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος από το 2010 ως το 2015, καθώς και στην Ernst & Young (ως partner τα τελευταία δύο χρόνια).Ράνια Αικατερινάρη. Διευθύνουσα Σύμβουλος Υπερταμείου

Ως προς τον τομέα της, τον τραπεζικό, είναι σίγουρα από τα κορυφαία στελέχη που υπάρχουν. Άλλωστε η θητεία της στην BNP Paribas ήταν στο corporate, και αυτό αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στο έργο της ως CEO του υπερταμείου.
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Ράνια Αικατερινάρη είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτων μηχανικό Αλέξη Κοντοδήμα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ζευγάρι ζει στο Κολωνάκι, σε ένα σπίτι 200 τετραγωνικών. Άλλωστε, ένα τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος τραπεζών όπως η κα Αικατερινάρη έχει αποκτήσει ασφαλώς την οικονομική άνεση και το κύρος για να επιδοθεί στην καλή ζωή. Και αυτό φροντίζει να το επιβεβαιώνει. Όσοι τη γνωρίζουν έχουν να λένε για το πόσο καλοντυμένη είναι πάντα, με ιδιαίτερη αδυναμία σε ακριβές μάρκες όπως η Gucci και η Lanvin, έχοντας μία αρκετά μεγάλη συλλογή από γόβες, τσάντες και άλλα αξεσουάρ.
Κατηγορούμενη

Όμως δεν είναι όλα τόσο «φωτεινά» για την επικεφαλής του Υπερταμείου. Η ίδια βρέθηκε κατηγορούμενη δύο φορές για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, σε υποθέσεις που είχαν να κάνουν με το περάσμά της από τη ΔΕΗ. Μάλιστα στη μια από τις δύο υποθέσεις, η οποία αφορούσε το «ναυάγιο» της κατασκευής του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, η παρέμβαση της εισαγγελίας είχε γίνει μετά από ερώτηση στη Βουλή 13 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ!
Η θητεία της ως διευθύνουσας συμβούλου στο υπερταμείο, όπως και του προέδρου Γιώργου Διαμαντόπουλου (ο οποίος στη συζήτηση στη Βουλή δήλωσε πως λαμβάνει «μόλις» 75.000 ευρώ ως μισθό), καθώς και του COO Στέφανου Γιουρέλη, είναι τετραετής.

5 σχόλια

  1. ... και ρωτάμε ωμά και ... διακριτικά:

    α) Είναι Σύμπτωση για την "προώθηση" που έκανε Αυτό Το ΣΑΠΙΟ Πολιτικό και Πολιτειακό Συστήμα για τα ... Σκουπίδια;; Τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί θέλουν να παραπλανήσουν;;; Τί θέλουν να κρύψουν σε Πανεθνικό Κοινωνικό Επίπεδο;;; Περίεργο!!!

    β) ... Καλά τα "Αστυνομικά" Δελτία με Noor 1 and 2 and 3!!! Αλλά Γιατί Σκάει τώρα μετά ... Χρόνια;;; Ασχέτως εάν είναι αλήθεια ή φύκια! Γιατί ΤΩΡΑ;;; Τι θέλουν να κρύψουν;;; Γιατί Δημιουργούν Εστιάσεις Προσοχής Σε Πολιτικοκοινωνικό Επίπεδο;;; Περίεργο!!!

    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ-Απολύτως!!! Διότι ΟΛΟΙ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜουΜουΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΙ Συγκεκριμένο Την Αυτήν Στιγμήν!!!

    Αυτό Το Χρονικό Διάστημα ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο γέρος Καραμανλής και η Αμερικάνικη Χούντα Του 67 με Ολοκλήρωση της το 1974 --- ΤΗΝ Προδοσία ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Θυμίζουμε Κρήτη!!!) Και Τον Ρόλο ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!

    Παράλληλα με τα ... "Σκουπίδια" ("Αρχαία" Ελληνικά λέγονται τα Σκουπίδια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ) και Nooour1/2/3 με τα Σκατά που κουβαλούσε πριν χρόνια ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! Χίλιες φορές χειρότερη από το σχέδιο του Εσωτερικοφασίστα Anan!!!

    Πάμε ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!! Χειρότερη Του 22!!!

    Και Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Της Ελληνικής Πολιτείας Αποπροσανατολίζουν με Σκουπίδια και Ναρκωτικά!!!

    Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες δεν Διαφέρεται Από τα Ναζιστάκια της Χρυσής Αυγής!!!

    Ξυλούρης: Για τους Πουλημένους Βόλι δεν πετάμε/χαλνάμε αλλά με πέτρες τους πετροβολάμαι!!! Όλοι οι Πουλήμένοι Είναι Καταραμένοι- Και το Αρχιιερατείο της Εκκλησίας!!!! Νάσται Σίγουροι ΓΙΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν δεν ντρεπόμαστε δίνετε ολόκληρες περιουσίες ... με σκοπό να ξεπουλήσετε τα πάντα ... όλοι για το απόσπασμα είσαστε ... τα Γκουτσι σας μάραναν . . . Στον τάφο θα λαμποκοπανε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκλογές που θα γίνουν, ΌΤΑΝ γίνουν ετοιμαζόμαστε να διασφαλίσουμε το ηλεκτρονικό σύστημα αποτελεσμάτων, ΤΌΤΕ θα τρίβουν τα μάτια τους τα μνημονικά ΑΠΟ--ΚΌΜΜΑΤΑ..

    Κυβέρνηση, Πολιτικοί, Αστυνομία, Στρατός, Δικαστές, ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ,επιστήμονες, είναι δυστυχώς κατώτεροι τον περιστάσεων να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα που διαπράττονται στην χώρα.. Τον Αυγούστου σε δυο μήνες δηλαδή παραγράφεται ο συμβιβασμούς τον 300 εκατομμυρίων ευρώ της Siemens..

    Συγκεκριμένα, η Siemens υποχρεωνόταν να καταβάλλει στο ελληνικό Δημόσιο 80 εκατ. ευρώ, τα οποία θα αφορούσαν σε συμψηφισμό με αντίστοιχες απαιτήσεις σε βάρος φορέων του ελληνικού Δημοσίου, την παροχή 90 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση και άλλων δραστηριοτήτων που είχα να κάνουν μεταξύ άλλων με την καταπολέμηση της διαφθοράς, όπως επίσης και τη διάθεση 100 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στην Ελλάδα,και όλα αυτά για μίζες 2 ΔΙΣ ευρώ αυτή την συμφωνία την έκανε ο ΜΕΓΑΣ Στουρνάρας το καλοκαίρι του 2012 και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου 2012, ο τότε ΜΕΓΑΣ υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, υπέγραψε τη συμφωνία συμβιβασμού με τη Siemens...ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΤΊΠΟΤΑ ούτε θα γίνει ΣΤΗΣ 22 Αυγούστου ΤΟΥ 2017 ΠΆΕΙ πέταξε το πουλάκι..

    Κομουνισμός δεν υπάρχει,Σοσιαλισμός είναι σε κώμα ΝΕΚΡΟΣ στην ουσία , η Λαϊκή Δεξιά εξαφανίστηκε και οι ξένοι μας γλεντάνε..Να γιατί σας λέω ότι στης εκλογές ΌΤΑΝ γίνουν θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους η ΜΕΝ είναι ΚΛΕΦΤΕΣ, οι δε είναι ΨΕΥΤΕΣ και ανίκανοι..

    Όλοι και όλα τα από-κόμματα κάνουν συνέδρια να συνενωθούν ώστε να μην χάσουν τον μισθό τους, διοτι είτε είναι κυβέρνηση η αντιπολίτευση ο μισθός και τα προνόμια τους τα παίρνουν όλοι ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΑ έτσι ο νέοφιλελευθερισμός καλπάζει και σας λέω ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΌΜΑ ΤΊΠΟΤΑ....Εκτός αν λένε ότι είναι σοσιαλδημοκράτης και ο ΜΑΚΡΟΝ με αποχή 57%, δηλ. στους 100 Γάλλους οι 57 Γάλλοι τους έγραψαν κανονικά όλα τα κόμματα και ΟΛΟΥΣ....Ο Μάρτιν Σουλτς ο σοσιαλδημοκράτης της Γερμανίας είναι εξαφανισμένος και θα φανεί οσονούπω..

    Η διαφορά είναι ότι Γαλλία και Γερμανία είναι μεγάλες και τεράστιες οικονομίες κατασκευάζουνε τα πάντα από πυρηνικά μέχρι διαστημόπλοια κ.τ.λ, εμείς μύθους και παρελθοντολογία...

    Αυτή την στιγμή ζητούν στην Αμερική 1.250.000 ένα εκατομμύριο διακόσιες πενήντα χιλιάδες νοσηλευτές.. πρώτοι σε προτίμηση είναι οι απόφοιτοι τον ΤΕΙ μας, να σας πω με τι μισθό;; από 4.000 με 5.000 χιλιάδες δολάρια τον μήνα, τους προτιμούν διοτι είναι από χριστιανικό κράτος {όσο και αν φαίνεται παράξενο} διοτι είναι ΚΑΛΆ εκπαιδευμένοι για τέσσερα χρόνια, και όσο είναι υψηλός ο βαθμός απολυτήριου τόσο γίνονται ελκυστικοί ..Πιστεύει κανείς ότι αυτά τα παιδιά θα επιστρέψουν ποτέ στην Ελλάδα με μισθό 586 ευρώ μικτά!!!!..

    Ο Ιωσήφ Σηφάκης ,ο πατέρας του αυτομάτου πιλότου, που χρησιμοποιείται από την Airbus
    γύρισε;; ΟΧΙ, και έχουν στο Ηράκλειο Κρήτη ένα από καλύτερα εργοστάσια ξηρών καρπών η οικογένεια του..

    [[Στην Ελλάδα έχουμε ικανούς ερευνητές... Το επίπεδο της έρευνας είναι αρκετά υψηλό και συγκρίσιμο με την έρευνα που γίνεται στην Ευρώπη... Αυτό που λείπει είναι η σύνδεση της έρευνας με την πραγματική οικονομία... Εκεί βρίσκεται σε μειονεκτική θέση η Ελλάδα]] Λέει ο σεβαστός Σήφης..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ναι ο μισθός μου είναι αυτός που είπατε, 270.000 ευρώ!».

    Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι κατακριτέο καθώς είναι μια θέση που έχει μεγάλες ευθύνες και το δημόσιο είναι υποχρεωμένο να δίνει καλούς μισθούς.
    αυτο απο που και πως προκυπτει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προειται για τους τεμπελοκλεφταραδες του δημοσιου, κι οχι για κατι αλλους, σκληρα εργαζομενους, με μισθους πεινας..γιατι υπαρχουν και αυτοι οι δημοσιοι..αλλα ο κοσμος, βλεπει τους μεν, και παιρνει η μπαλα και τους δεν..δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση