GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ! Εκτός από τη βροχή, έγινε και ΣΕΙΣΜOΣ (αισθητός) στην Αττική...

Εκτός από τον βροχερό καιρό και τη σχετική κουφόβραση, σήμερα Κυριακή, σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά και σεισμική δόνηση η οποία έγινε α...

Εκτός από τον βροχερό καιρό και τη σχετική κουφόβραση, σήμερα Κυριακή, σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά και σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή στη βορειοανατολική Αττική.
Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη  εκτίμηση η δόνηση ήταν 3,1 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ, έγινε στις 2.18 το μεσημέρι και το επίκεντρο ήταν 38 χιλιόμετρα βορειανατολικά της Αθήνας... 

1 σχόλιο

  1. Το Θεωρούμε Υποχρέωση Απέναντι Στην Ιστορία Της Χώρας Μας και δή Την Ζωντανή Ιστορία Της Ελλάδος!
    Όλοι οι Γερμανοί Του Πολιτισμού Σκύψαν το Κεφάλι Τους Απέναντι Στην Ελλάδα Του Μίκη! Σχεδόν ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΈΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΥΤΟ! (μόνο στην Χώρα των Ικέτιδων πολιτικών/πολιτειακών/ΜουΜουΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΝ!!!)! Τόσο Αηδία Τόσο Υποτακτικότητα και Υποτέλιεια! Ακόμη και τα Τραγούδια φοβούνται! Τόση και Τέτοια Πίκρα!!!! Σκέτος Εμετός!!!

    Εύγε Μίκη! Σε ευχαριστούμε Που Υπάρχεις!!!

    .................

    ΓΙΑ ΤΟ DUESSELDORF ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΜΜΕ - του Μίκη Θεοδωράκη
    Δόξα τω Θεώ ο δρόμος που διάλεξα είναι φωτεινός, χωρίς αναστολές, εμπόδια, πισωγυρίσματα και Μνημόνια και με πηγαίνει πάντοτε πιο μακριά και πιο ψηλά στη συνείδηση των όρθιων Ελλήνων και στην εκτίμηση των ξένων.



    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η απόφασή μας να μείνουμε έξω από το Σύστημα Εξουσίας είναι πράξη σοβαρή, που σε άλλες εποχές οδηγούσε μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Σήμερα, κυρίως λόγω της ισορροπίας δυνάμεων, δεν μας δικάζουν και καταδικάζουν με ειδικούς Νόμους. Και γι’ αυτό η ποινή του εξοβελισμού μας από το προσκήνιο της εθνικής ζωής που μας έχει επιβληθεί από τον σκληρό πυρήνα της εξουσίας πρέπει να θεωρείται ως ένα ελάχιστο μέσο άμυνας από την πλευρά τους. Γιατί όπως φαίνεται, μας φοβούνται…

    Χρησιμοποιώ Πληθυντικό, γιατί κοντά σε μένα θίγονται και όσοι με πιστεύουν και με αγαπούν. Λέτε να μην είδα τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί υποδέχονται αυτούς που τους θεωρούν του χεριού τους και στον τρόπο με τον οποίο υποδέχονται έναν όρθιο Έλληνα όπως εγώ; Και γι’ αυτό άλλωστε καταλαβαίνω τους διώκτες μου.

    Βασικά είμαστε δύο κόσμοι ξεχωριστοί. Με αγνοούν στο βαθμό που τους αγνοώ κι εγώ.

    Δόξα τω Θεώ ο δρόμος που διάλεξα είναι φωτεινός, χωρίς αναστολές, εμπόδια, πισωγυρίσματα και Μνημόνια και με πηγαίνει πάντοτε πιο μακριά και πιο ψηλά στη συνείδηση των όρθιων Ελλήνων και στην εκτίμηση των ξένων.

    Αθήνα, 8.6.2017
    Μίκης Θεοδωράκης

    ..........................

    Στόχος Τους Είναι να κάνουν Την Χώρα .... "Δραπετσώνα "! ΆΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΆΣΜΑ/ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!


    Εύγε Μίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση