GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις για την απόφαση του Eurogroup: Είναι μία κακή συμφωνία

Στις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του...


Στις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Το θετικό είναι ότι δεν χρεοκοπούμε, ότι μένουμε στο ευρώ, ότι συνεχίζουμε την πορεία μας στην Ευρωζώνη... Πέραν αυτού του θετικού, η συμφωνία αυτή καθεαυτή είναι δυστυχώς για την Ελλάδα μία κακή συμφωνία" είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:
"Ο κ. Τσίπρας είχε θέσει δύο στόχους. Ο πρώτος ήταν η ρύθμιση του χρέους τώρα και να μπούμε στο QE. Αυτοί ήταν οι δύο στόχοι που είχε θέσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας... Ο στόχος του κ. Τσίπρα στον προϋπολογισμό γραμμένος ήταν το QE 1η Ιανουαρίου του 2017. Το εάν θα το πάρουμε μετά τις γερμανικές εκλογές, επειδή το ακούω διαρκώς, έχω μεγάλη επιφύλαξη".
Σχετικά με τις δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι "δυστυχώς δεν είναι καλές. Η κ. Λαγκάρντ επέλεξε μία λύση καθαρά πολιτική, δεν λέει φεύγω από το πρόγραμμα γιατί αυτό θα δημιουργούσε κρίση στην Ευρωζώνη, αλλά μένει στο πρόγραμμα χωρίς λεφτά, για να μπει στο πρόγραμμα μόνο με 2 δισ. τον Ιούλιο του 2018... Το πρόγραμμα που μας προσφέρουν δεν είναι το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που είχαμε, είναι σαν να λέμε αυτοκίνητο είναι και το Zastava αυτοκίνητο είναι και η Lancia. Είχαμε μία Lancia και μας έδωσαν ένα Zastava τώρα, αυτό έγινε. Το ότι μας υποβίβασαν χωρίς λεφτά σε ένα πρόγραμμα το οποίο ήταν φτιαγμένο για τις χώρες του τρίτου κόσμου, για αυτό και είναι μόνο 2 δισ., δεν είναι θετικό είναι αρνητικό. Το σήμα στις αγορές είναι ότι δεν εμπιστευόμαστε την Ελλάδα".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση