GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας: Δεν πήρε τίποτα η κυβέρνηση από τη συμφωνία – Εκλογές τώρα

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν πήρε τίποτα ουσιαστικά...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν πήρε τίποτα ουσιαστικά από τη συμφωνία του Eurogroup, σημειώνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει στο αίτημά της για εκλογές τώρα.
O τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι "η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά πέρασε κάτω από τον πήχη που η ίδια είχε θέσει... H κυβέρνηση πρόσφατα ψήφισε ένα τέταρτο επώδυνο μνημόνιο με πρόσθετα μέτρα λιτότητας, με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, προκείμενου, όπως η ίδια έχει πει, αξιολόγηση, ρύθμιση χρέους και ποσοτική χαλάρωση να κλείσουν ταυτόχρονα. Αυτός ο στόχος δεν επετεύχθη. Συνολική συμφωνία δεν υπήρξε" και πρόσθεσε:
"Στη χθεσινή συμφωνία ουσιαστικά το μόνο που προέκυψε είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης και η καταβολή μίας μικρής δόσης 8,5 δισ. ευρώ".
Όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας, "παραμένει το αίτημα που έχει διατυπώσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για πολιτική αλλαγή. Η ΝΔ για μεγάλο χρονικό διάστημα ζητούσε εκλογές. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της Βουλής ζήτησε το ίδιο. Τι έχει αλλάξει;".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση