ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Αποκάλυψη Reuters: Η ρύθμιση για το χρέος οδηγεί σε νέο δάνειο της Ευρωζώνης στην Ελλάδα

Share it:

Σε μια αποκάλυψη- φωτιά προχωρά το πρακτορείο Reuters. Σε δημοσίευμά του αναφέρει πως ένα σενάριο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους που μεταθέτει την αποπληρωμή των επιτοκίων μέχρι το 2048, θα σήμαινε ότι οι πιστωτές της Ευρωζώνης θα αναβάλουν την είσπραξη έως και 123 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πρόβλεψη του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με υπολογισμούς του υπουργείου, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται σε επιστολή, η οποία εστάλη σε μέλος του Κοινοβουλίου, εξετάζονται διάφορα σενάρια για το ελληνικό ζήτημα από τον ESM και από την πλευρά της Ευρωζώνης.
«Μια μετάθεση αποπληρωμής των επιτοκίων, θα πρέπει να συνοδεύεται από μια de facto νέα δανειακή σύμβαση, το μέγεθος της οποίας θα εξαρτάται από την εξέλιξη των επιτοκίων», αναφέρεται στο Reuters.
Share it:

Οικονομία

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση